$ΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΕ 16 ΜΗΝΩΝ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙ



Ένα ζευγάρι κατέθεσε μήνυση την Τρίτη ενάντια στην πολιτεία της Νότιας Καρολίνας για μια περιττή σεξουαλική χειρουργική επέμβαση που πραγματοποιήθηκε σε ένα μικρό παιδί που υιοθέτησαν.


Οι Δικηγόροι της Pam και του Mark Crawford δήλωσαν την Τρίτη ότι μηνύουν το Τμήμα Κοινωνικών Υπηρεσιών για το γεγονός μη αναστρέψιμης χειρουργικής επέμβασης που έγινε σε ένα παιδί 16-μηνών που τελικά θα μεγαλώσει ως κορίτσι.


Το παιδί γεννήθηκε το 2004, τόσο με αρσενικά και θηλυκά γεννητικά όργανα και τέθηκε σε κατάσταση επιμέλειας μετά τη λήξη των γονικών δικαιωμάτων, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα. Σε ηλικία 16 μηνών, οι γιατροί αφαίρεσαν τα ανδρικά γεννητικά όργανα του παιδιού, αφήνοντας το μικρό παιδί με θηλυκά μέρη, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.


"Οι γιατροί ήξεραν ότι οι χειρουργικές σεξουαλικές επεμβάσεις σε βρέφη ... έχουν σημαντικό κίνδυνο για την επιβολή των φύλων που απορρίπτεται από τον ασθενή," ισχυρίζονται οι δικηγόροι.


Αντ 'αυτού, οι δικηγόροι υποστηρίζουν, ότι η προαιρετική χειρουργική επέμβαση θα έπρεπε να είχε καθυστερήσει έως ότου το παιδί γίνει μεγαλύτερης ηλικίας και προσδιοριστεί ως αρσενικό ή θηλυκό.
$ΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΕ 16 ΜΗΝΩΝ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙ $ΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΕ 16 ΜΗΝΩΝ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙ Reviewed by Unknown on 03:30 Rating: 5
Από το Blogger.