Μεγάλη Αράχνη Τρώει Άνθρωπο!!!

Βλέπετε μια φωτογραφία μιας πολύ μεγάλης αράχνης να τρώει έναν άνθρωπο. Πρόκειται για άγαλμα 100.000 ετών στο Superstitions Mountain στην Αριζόνα των ΗΠΑ. Υπάρχουν πολλά τέτοια «αγάλματα» εκεί που δείχνουν την πραγματική ιστορία της ανθρωπότητας και των εξωγήινων στον πλανήτη μας. Η αράχνη, είναι ένα σύμβολο οι Άρειοι το κάνουν τατουάζ στα χέρια τους και ενεργοποιείται όταν κάποιος σκοτώνεται. (Υπάρχει λόγος που μια αράχνη είναι τόσο μεγάλη για να μπορεί να τρώει έναν άνθρωπο, επισημαίνω πως το άρθρο είναι για ψαγμένους κι όχι για αδαείς, διαβάστε τους
συνδέσμους για περαιτέρω γνώση του θέματος)


Μια από τις συνέπειες ενός Καθολικού Πυρηνικού Πολέμου σε έναν πλανήτη, είναι η μετάλλαξη των εντόμων σε πολύ μεγαλύτερες μορφές. Το «The 9th Planet», ένα βιβλίο του Michael Demarquez από το Cairns, Australia αναφέρεται σε αυτό το πρόβλημα. Οι άνθρωποι από τον 9ο πλανήτη έχουν σαν αποστολή να ταξιδεύουν στους γαλαξίες και να αποσυνθέτουν αυτές τις μεγαλύτερες μορφές μεταλλαγμένων εντόμων, ώστε τα μικρά υπολείμματα του πολιτισμού που παραμένουν μετά από τον πυρηνικό πόλεμο να μπορούν να επιβιώσουν και να ξαναξεκινήσουν τον πολιτισμό.
ΟΤΑΝ Ο ΧΑΛΑΖΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΓΥΑΛΙ: Δυστυχώς, υπάρχουν πολλά προβλήματα με έναν πυρηνικό πόλεμο. Ένα από τα χειρότερα είναι ο εκφυλισμός του Ανθρώπινου σώματος. Ο Zecharia Sitchen το ντοκουμεντάρισε στο βιβλίο του «Genesis Revisited».
Η χερσόνησος του Σινά π.χ. έχει άμμο που φαίνεται να έχει μετατραπεί σε μαύρο γυαλί, από κάποιο παλιό πυρηνικό πόλεμο (όπως φαίνεται στις φωτογραφίες από το Διάστημα).
Η άμμος αποτελείται κυρίως από Χαλαζία, μια εξαγωνική κρυσταλλική δομή. Όταν θερμάνθηκε σε υπερβολικές θερμοκρασίες από το πυρηνικό χτύπημα στο Σινά, έλειωσε και μετατράπηκε σε μαύρο γυαλί. Το γυαλί δεν θεωρείται κρύσταλλος διότι έχει μια άμορφη δομή. Το μαύρο πάντοτε είναι ενδεικτικό της ακτινοβολίας.
Στην Βίβλο, αυτό υποτίθεται ότι είναι η ιστορία της γυναίκας του Λοτ, που έγινε στήλη άλατος, αυτό είναι μια εκδήλωση πυρηνικού πολέμου. Επίσης ο εκφυλισμός είναι εμφανής από τα χρώματα του ανθρώπινου δέρματος.
Το χρώμα του ανθρώπινου δέρματος εκφυλίζεται από τα πιο σκούρα χρώματα, στα πιο ανοιχτά, δηλ. από το αρχικό καφέ φυσικό χρώμα του ανθρώπινου δέρματος, καταλήγει στο λευκό, λόγω της έλλειψης της χρωστικής ουσίας. Καθώς κάποιος μεγαλώνει το δέρμα του και τα μαλλιά του ασπρίζουν με την διαδικασία της γήρανσης. Αυτό είναι παρόμοιο, με ότι συμβαίνει σε ένα πολιτισμό που έχει δεχθεί πυρηνικά.
Οι δυνάμεις DAK των Αρείων/Ωρίωνα αυτό ακριβώς έκαναν στα διαστημοδρόμια του ναού του Σολομώντος και του πύργου της Βαβέλ, όταν η ανθρωπότητα προσπαθούσε να αντιδράσει, να στήσει τα δικά της διαστημικά κέντρα και να προκαλέσει τους εξωγήινους.
Πάντως οι εξωγήινοι αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν πυρηνικά όπλα εναντίον του Δυτικού Πολιτισμού (να τον εξαφανίσουν), οπότε τα εκφυλισμένα χρώματα του δέρματος έγιναν πραγματικότητα. Θυμηθείτε ότι η περισσότερη Αίγυπτος κατοικούταν από ανθρώπους με πολύ σκούρο δέρμα. Είναι γνωστό ότι η Κλεοπάτρα είχε πολύ σκούρο δέρμα (άσχετα με τις ταινίες του Χόλυγουντ).
Θυμηθείτε ότι το λευκό δέρμα είναι απλώς το προϊόν της ελλείψεως χρωστικής. Το χρώμα δεν είναι μια ιδιότητα, αλλά απλώς η γωνία πρόσπτωσης του φωτός, που αντιστοιχεί στη διαθλαστική γωνία κατά την οποία το αντικείμενο αντανακλά το φως. Με άλλα λόγια, το λευκό δέρμα αντιπροσωπεύει την ανάκλαση ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ. Για αυτό το λευκό δέρμα είναι περισσότερο επιρρεπές στον καρκίνο, από την έλλειψη χρωστικής που προστατεύει το δέρμα από τον ήλιο.
Από τις εσωδιαστατικές διαθλάσεις των πυρηνικών κυμάτων) όταν κι όπου, χρησιμοποιούνται πυρηνικά όπλα, ολόκληρο το Σύμπαν «ανατριχιάζει» και αισθάνεται τα αποτελέσματα. Άμεσα οι πολιτισμοί έχουν επίγνωση για το τι συνέβη και εφαρμόζονται αντίστοιχοι Νόμοι. Ένας από τους Νόμους ονομάζεται Ο ΤΟΙΧΟΣ, ή φράγμα συχνοτήτων. Εάν κάποιοι πολιτισμοί χρησιμοποιούν αυτά τα όπλα, τότε υψώνονται τα φράγματα συχνοτήτων. Αυτό έχει συμβεί στην Αυτοκρατορία του Ωρίωνα και για αυτό ακριβώς τόσοι πολλοί έρχονται στην Γή για να προκαλέσουν το Σύμπαν και αυτόν τον Νόμο.
Εάν μπορέσουν να αφομοιώσουν το DNA μας και να ελέγξουν αυτόν τον πλανήτη, εαν μπορέσουν να μεταλλάξουν τους ανθρώπους σε αυτό που ονομάζουν HRUMACHIS MAΝ, θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν πρόσβαση στα φράγματα (ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ) και να συνεχίσουν τους εγωιστικούς τους σκοπούς.
Μέσα στις τελευταίες δύο εβδομάδες ένας φίλος και εγώ (που ασχολούμαστε με τους ερπετοειδείς) αποκτήσαμε ταυτόχρονα αν και σε απόσταση χιλιάδων μιλίων μακριά μια κόκκινη δαγκωματιά από αράχνη στο δέρμα κοντά στην καρδιά. Τους «αρέσει» να παίζουν με την μαύρη μαγεία.
της Barbara Crouse-Brown aka Wiolawa
Photoshop techniques of Wiolawa (video)
«Εάν μπορέσουν να μεταλλάξουν τους ανθρώπους σε αυτό που ονομάζουν HRUMACHIS MAΝ… » Κρατήστε το αυτό και σκεφτείτε, τα μεταλλαγμένα τρόφιμα που δεν είναι γι’ ανθρώπους, τα εμβόλια που δεν κάνουν καλό στους ανθρώπους, την καθημερινότητα που δεν είναι ανθρώπινη, τους αεροψεκασμούς που κανένας δεν μας λέει επίσημα τι στο διάολο ψεκάζουν και σίγουρα δεν είναι για το καλό του ανθρώπου, τα ψυχοφάρμακα που κατάκλυσαν τον πλανήτη και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν κάνουν καλό σε κανέναν άνθρωπο … η κρίση που είναι τεχνητή και ουσιαστικά ανύπαρκτη …και το νέο φρούτο προληπτική ιατρική για να ακρωτηριάσουν τις γυναίκες !!!!! δεν αναφέρομαι καν στον σεξουαλικό εκφυλισμό (Η μηχανιστική σεξουαλική ζωή) και στις διαστροφές των κοινωνιών, ουτε για την παρέκκλιση των ηθών ή τις ελευθεριότητες που θεωρείτε ως φυσιολογικές


http://www.kalyterotera.gr
Μεγάλη Αράχνη Τρώει Άνθρωπο!!! Μεγάλη Αράχνη Τρώει Άνθρωπο!!! Reviewed by Unknown on 19:20 Rating: 5
Από το Blogger.