Τελικά μας..... ψεκάζουν με ιούς; Βίντεο







Η... μόδα των chemtrails όμως δεν απασχολεί μόνο τον ελληνικό πληθυσμό. Εκατοντάδες ξένες ιστοσελίδες ασχολούνται με το συγκεκριμένο θέμα, φωτογραφίες και βίντεο ποστάρονται κατ' εξακολούθηση σε forum, απεικονίζοντας τα εν λόγω ίχνη στον ουρανό των ΗΠΑ, του Καναδά και αρκετών Ευρωπαϊκών πόλεων.
Και κάπου εδώ λοιπόν ξεκινάει το πανηγύρι με τις εικασίες. Μας ψεκάζουν με ιούς; Με ναρκωτικά για να μας κρατούν μαστουρωμένους στις εκλογές; Με καρκινογόνες ουσίες; Με ψυχοφάρμακα για να είμαστε σε καταστολή; Με, με, με, με... Οι (αβάσιμες προς το παρόν) θεωρίες δίνουν και παίρνουν.

«Γιατί δεν δίνουν μια ξεκάθαρη απάντηση οι διάφορες χώρες και οι δημόσιοι οργανισμοί;», αναρωτιέται ο κ. Κατσαρός και δίνει την δική του εξήγηση για τον στόχο των ψεκασμών, οι οποίοι στηρίζονται στην επιστήμη της γεωμηχανικής, και την τροποποίηση του καιρού. «Έχει διαρρεύσει ότι οι ψεκασμοί γίνονται για να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο του θερμοκηπίου, μέσα από την προσθήκη σωματιδίων αλουμινίου και βάριου στα καυσαέρια των αεροπλάνων. Τα σωματίδια αυτά ανακλούν το ηλιακό φως με αποτέλεσμα η Γη να θερμαίνεται σε μικρότερο ποσοστό και να αντιμετωπιστεί η κλιματική αλλαγή. Αν όμως κάτι τέτοιο ισχύει γιατί δεν το δημοσιοποιούν ώστε να βοηθήσει η επιστημονική κοινότητα;», προσθέτει.
Chemtrails α λα Ελληνικά
Το θέμα των ψεκασμών έχει περάσει και από το ελληνικό Κοινοβούλιο. Κατά καιρούς έχουν γίνει επερωτήσεις από βουλευτές κομμάτων (Κουβέλης, Κανέλλη, Γεωργιάδης, Χωρέμης), όμως τα υπουργεία Εθνικής Άμυνας, Γεωργίας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών, από τα οποία ζητήθηκε να απαντήσουν, όλοι δήλωναν κάθε φορά άγνοια για τις μυστηριώδεις ουράνιες «δραστηριότητες» ή αναρμοδιότητα. «Από το Υπουργείο Γεωργίας είπαν πως πρόκειται για ψεκασμούς αγροτικών περιοχών, όμως αυτοί οι ψεκασμοί γίνονται από πολύ μεγαλύτερο ύψος και όχι σε αγροτικές περιοχές, αλλά σε πόλεις», τονίζει ο κ. Κατσαρός, εγείροντας ακόμη περισσότερα ερωτηματικά γύρω από τους λόγους απόκρυψης περαιτέρω πληροφοριών.
«Είναι ένα φαινόμενο ορατό δια γυμνού οφθαλμού από όλους μας», μου λέει ο Γιώργος κάτοικος Χαλανδρίου. «Τα βλέπω καθημερινά. Περνούν αεροπλάνα σε απόσταση συγκεκριμένη και γεμίζουν όλο τον ουρανό με ίχνη. Το ίδιο συμβαίνει και στον Πειραιά με τη διαφορά ότι πηγαίνουν παραλιακά για να τα φέρνει ο αέρας προς τα μέσα. Τα ίχνη δεν εξαφανίζονται, αλλά παραμένουν εκεί. Έχοντας διαβάσει τις κατά καιρούς θεωρίες, αλλά χωρίς να έχω ακούσει καμία επίσημη απάντηση από τα Υπουργεία πώς γίνεται να μην θεωρώ ότι συμβαίνει κάτι ύποπτο;», λέει χαρακτηριστικά.
Ο Χάρης, κάτοικος Αθήνας είναι εξίσου σκεπτικός: «Λαμβάνοντας υπόψη, ότι παγκοσμίως κυβερνήσεις φαίνεται να χρησιμοποιούν εκτεταμένα τεχνικές και μεθόδους καταστολής πληθών, συνειδητής και ασυνείδητης αντιστροφής σκέψεων και τεχνητής πρόκλησης συναισθημάτων, δεν γίνεται παρά να υπάρχουν και πιθανότητες "ψεκασμών". Έχοντας ως ένδειξη καπνό δεν μένει παρά να "ξετρυπώσουμε" και την φωτιά, στη περίπτωση που κάποιος έχει ανάψει φυσικά».
Μας ψεκάζουν εν τέλει ή όχι;
Ο κ. Κατσαρός είναι πεπεισμένος για τους ψεκασμούς (ανεξαρτήτως στόχου) και απαντά σε όσους θεωρούν τον ίδιο και την Πρωτοβουλία Πολιτών κατά των Ψεκασμών συνωμοσιολόγους: «Τον Οκτώβριο του 2010 έγινε το Συνέδριο για τη Βιοποικιλότητα που οργανώθηκε από τον ΟΗΕ, στην Ναγκόγια της Ιαπωνίας. Στο συνέδριο αυτό εγκρίθηκε ψήφισμα, σύμφωνα με το όποιο αναστέλλονται κάθε είδους πειράματα που γίνονται ή σχεδιάζουν να γίνουν για τα επόμενα πέντε χρόνια, με στόχο τη διαχείριση της ηλιακής ακτινοβολίας, δηλαδή αναστέλλονται πειράματα όπως τα chemtrails. Το ψήφισμα αυτό υπέγραψαν 89 χώρες, μεταξύ αυτών και η Ελλάδα και η Κύπρος. Ζητάμε λοιπόν από τη Κυβέρνηση να δώσει μια επίσημη απάντηση».
Πριν από μερικές ημέρες πάντως, η πολεμική αεροπορία εξέδωσε δελτίο Τύπου αναφορικά με τα ίχνη σε απάντηση ερωτήσεων από πολίτες που προφανώς την... βομβάρδισαν με τηλεφωνήματα. "Καμία πτήση ψεκασμού με χημικές ουσίες δεν εκτελείται πάνω από ελληνικό έδαφος, εκτός ελάχιστων που αφορούν ψεκασμούς σε περιορισμένες καλλιεργήσιμες εκτάσεις από πολύ χαμηλό ύψος, οι οποίες πάντως δεν έχουν αρχίσει ακόμη για το έτος 2012. Τα λευκά ίχνη που παρατηρούνται και ενδεχόμενα προκαλούν ανησυχία, αποτελούνται από νερό υπό τη μορφή σταγονιδίων ή μικροσκοπικών παγοκρυστάλλων και οφείλονται στη συμπύκνωση των υδρατμών, που περιέχονται στα καυσαέρια των πολιτικών αεροσκαφών τα οποία κινούνται σε αεροδιαδρόμους άνωθεν της χώρας μας", αναφέρει το δελτίο και εξηγεί ότι η συμπύκνωση των υδρατμών των καυσαερίων αποτελεί φυσικό φαινόμενο και οφείλεται στη χαμηλή θερμοκρασία του αέρα στα μεγάλα ύψη, όπου κινούνται τα αεροσκάφη αυτά και πως το ίδιο φαινόμενο μπορεί να παρατηρηθεί και στις εξατμίσεις των αυτοκινήτων τις πολύ ψυχρές ημέρες. Τέλος, αναφέρεται πως οι πτήσεις των αεροσκαφών αυτών εγκρίνονται και ελέγχονται ανά πάσα στιγμή από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της χώρας μας, ενώ η Πολεμική Αεροπορία εξασφαλίζει ότι δεν εισέρχεται άλλο ίχνος στον ελληνικό εναέριο χώρο για άλλη δραστηριότητα.
Η απάντηση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας δεν φαίνεται να πείθει τον κ. Κατσαρό, αν και ο ίδιος παραδέχεται πως πρόκειται για ένα πολύ θετικό βήμα ότι μετά από πέντε χρόνια πιέσεων ένας οργανισμός έδωσε επίσημη απάντηση. «Όταν γίνονται πτήσεις στρατιωτικών αεροπλάνων δεν δίνονται διαγράμματα. Στην ουσία αυτές οι πτήσεις δεν ‘εμφανίζονται' πουθενά. Επίσης, εμείς μιλάμε για εκείνους τους υδρατμούς που παραμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα στον ουρανό. Πειστική απάντηση θα μπορούσε να δοθεί μόνο αν συλλεγόταν ο καπνός και γινόταν χημική ανάλυση για να διαπιστωθεί αν περιέχει αλουμίνιο, βάριο και άλλα βαρέα μέταλλα. Σε κάθε περίπτωση ήταν θετικό ότι ανταποκρίθηκαν, έστω και μετά από τόσα χρόνια επερωτήσεων», μου λέει.
Εν τέλει, πού βρίσκεται η αλήθεια και πού αρχίζουν οι θεωρίες συνωμοσίας;






http://www.katohika.gr
Τελικά μας..... ψεκάζουν με ιούς; Βίντεο Τελικά μας..... ψεκάζουν με ιούς; Βίντεο Reviewed by Unknown on 23:00 Rating: 5
Από το Blogger.