Το μεγαλύτερο σάντουιτς στον κόσμο! (βιντεο)





Χρειάστηκαν πολλές ώρες και εκατοντάδες εργαζόμενοι, προκειμένου να φτιαχτεί το μεγαλύτερο σάντουιτς στον κόσμο. Το σχετικό ρεκόρ επισημοποιήθηκε από το βιβλίο Γκίνες.

Εκατοντάδες εργαζόμενοι από 55 ρεστοράν της πόλης του Μεξικού έφτιαξαν ένα γιγαντιαίο μεξικανικό «τόρτα». Το τεραστίων διαστάσεων έδεσμα είχε 70 διαφορετικά υλικά, όπως κρέας, ψάρι, θαλασσινά, γαλοπούλα, μπέικον, λαχανικά και πικάντικες σάλτσες.

Το σάντουιτς έφτανε συνολικά τα 53 μέτρα μήκος, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ που ήταν 48 μέτρα. Με αυτόν τον τρόπο, ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 9ης «Torta Fair».

Οι μάγειρες χρειάστηκαν μόλις τέσσερα λεπτά για να ενώσουν τα κομμάτια του τεράστιου σάντουιτς, όμως πιο πριν εργάστηκαν επί ώρες για την παρασκευή και τη γέμισή του. Το συνολικό του βάρος ξεπερνούσε τα 700 κιλά.

Στη συγκεκριμένη γιορτή που θα κρατήσει για πέντε μέρες, θα πάρουν μέρος εκπρόσωποι από διάφορες εταιρίες από το Μεξικό, αλλά και τις άλλες χώρες της Λατινικής Αμερικής. Ήδη εκατοντάδες κομμάτια «τόρτα» έχουν μοιραστεί στο κοινό, ενώ αναμένεται μέχρι το τέλος να έχουν πουληθεί 600.000 «τόρτα».



http://www.strange-news.gr
Το μεγαλύτερο σάντουιτς στον κόσμο! (βιντεο) Το μεγαλύτερο σάντουιτς στον κόσμο! (βιντεο) Reviewed by Unknown on 08:30 Rating: 5
Από το Blogger.