Ζούμε μέσα στο ΜΑΤΡΙΧ 14000 χρόνια!!! Άλλοι το λένε σπηλιά του ΠΛΑΤΩΝΑ …




Κάποτε, πριν όχι πολλά χρόνια σαν παιδί και εγώ μαζί με όλα τα άλλα παιδιά του κόσμου, έτρεχα πίσω από τα κόμματα πιστεύοντας ότι μέσα από την δημοκρατική άποψη που λέει ότι ο καλύτερος κερδίζει, πίστευα ότι θα αλλάξουμε τον κόσμο, ζώντας μια ζωή που θα είναι γεμάτη Ευτυχία.

Πίστευα ότι θα ζούμε σε έναν πλανήτη που θα έχει ΕΙΡΗΝΗ –ΥΓΕΙΑ – ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Άργησα να καταλάβω ότι όλα αυτά που ζούμε γύρω μας είναι μια ΦΥΛΑΚΗ χωρίς κάγκελα, αλλά και ένας ΚΟΣΜΟΣ ΨΕΥΤΙΚΟΣ που κάποιος τον έκανε εκ του πονηρού, για να παγιδέψει ΨΥΧΕΣ μέσα στην ΦΥΛΑΚΗ αυτή. Πάμε να πάρουμε τα πράγματα από την ΑΡΧΗ.

Η ΑΡΧΗ είναι το ήμισυ του ΠΑΝΤΩΣ, έλεγαν οι ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ.

Οι παππούδες μας, όπως ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ αλλά και ο ΠΛΑΤΩΝ είχαν μια ποιο απλή λύση για τα πράγματα δίνοντας απαντήσεις σε πολύ περισσότερα θέματα από εμάς τους ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟΥΣ. Τι θέλω να πω με αυτό;

Μπορούμε να πούμε ότι όλοι οι φιλόσοφοι της εποχής εκείνης είχαν μια πιο σαφή εικόνα για τον κόσμο, τους πλανητες, ΤΟ ΘΕΙΟΝ και όχι τον ΘΕΟ!!! Και εδώ πρέπει να κάνουμε και έναν διαχωρισμό. ΤΟ ΘΕΙΟΝ το θαυμάζεις το απολαμβάνεις, ζεις μέσα σε αυτό έχοντας μια ηρεμία για την ζωή που δεν την έκλεψες, αλλά ούτε και δανική είναι για να στην ΠΑΡΕΙ Ο ΘΕΟΣ Η Ο ΣΑΤΑΝΑΣ, και άλλες τέτοιες αηδίες. Η ζωή μέσα στο ΘΕΙΟΝ είναι απλή αλλά πολύ διαφορετική.

Καταρχήν είναι ΑΙΩΝΙΑ χωρίς να κάνεις κάτι. Έτσι απλά, γιατί έφτασες να κερδίσεις το έπαθλο. Μετά η ζωή μέσα στο ΘΕΙΟΝ είναι και διαφορετική, γιατί αφού έφτασες δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο. ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ. Επίσης όταν ζήσεις μέσα στο ΘΕΙΟΝ δεν ακλουθείς κανέναν, άρα δεν είσαι ΠΙΣΤΟΣ, ΣΚΛΑΒΟΣ, Η ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ,γιατι είσαι ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ, άρα δεν πρέπει να ακλουθείς ΚΑΝΑΝΑΝ παρά να πηγαίνεις σύμφωνα με το ποτάμι που λένε και οι ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΥΔΙΣΤΕΣ.

Αν όλα αυτά σας φαινοντε κάτι σαν ιστορίες για αγρίους η προφανείς τρέλες δεν έχετε παρά να μπείτε στον κόπο να διαβάσετε η να δείτε την σπηλιά του ΠΛΑΤΩΝΑ, η το ΜΑΤΡΙΞ και αμέσως θα μπείτε στο νόημα. Άλλωστε το σημερινό κείμενο δεν είναι για να σας μασήσει την τροφή, αλλά για να σας δώσει μια σπρωξιά για να πάρετε μπροστά!!! Κανείς και τίποτε δεν μπορείς να σας κάνει να σηκωθείτε από καναπέδες ντιβάνια η κρεβάτια, από ξαπλώστρες θαλάσσης, η από το κάθισμα σας σε μια παραλία, αν εσείς από μόνοι σας δεν αφυπνιστείτε!!! ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ!!!

Για μερικούς μπορεί και να μην ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΩΡΑ.

Αν πιστεύετε ότι ακόμη πρέπει να ασχολείστε με τα κόμματα και όχι με την προσωπική σας εξέλιξη σύμφωνα με ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΝΟΜΟ, τότε καλά κάνετε, αλλά πρέπει σε αυτό το σημείο να αναφέρω τον ΠΡΩΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΝΟΜΟ για να μην μου πει κανείς ότι δεν τον ανάφερα!!!
Ο πρώτος Συμπαντικός Νόμος είναι αυτός της ΕΛΕΥΕΡΑΣ ΒΟΥΛΗΣΕΩΣ και από μόνοι σας καταλαβαίνετε ότι τίποτε δεν μπορεί να με κάνει να ζω εδώ άμα δεν το ΘΕΛΩ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΧΩΣΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΑΙΑ!! Και όποιος λέει ότι εδώ μας ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΙΕΣΟ!!! ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ!!! Πρέπει και να πάω στον σταθμό για εκπομπή!!! ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΤΙΞ!!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟ… όπου φτάσουμε δεν ξέρω…

(μέρος 2ο)





Για να συνεχίσουμε το ταξίδι μας στον χρόνο πρέπει να βάλουμε τις βάσεις ακόμη και για εκείνους που για πρώτη φορά μπαίνουν σε αυτό το θέμα και θα είναι κάπως διστακτικοί.

Θα ήθελα λοιπόν να θέσω ένα ερώτημα που καταρχήν είναι αναγκαίο και νομίζω ότι αυτό θα μας βάλει τα πράγματα στην σειρά!!!

ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ «ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ» ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ;

Πάμε να πούμε τώρα και κάνα 2 παραδείγματα για να καταλάβουν και οι νέοι μας φίλοι τι λέμε.
Θα μπορούσε ένας σημερινός αρχιτέκτων να φτιάξει με ευκολία έναν ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ θα μπορούσε κανείς να μας εξηγήσει σήμερα με μια σχετική ευκολία τι λέει το ΟΡΓΑΝΟΥ ΟΡΓΑΝΟΝ και να το αποκρυπτογραφήσει; Θα μπορούσε επίσης κανείς από εμάς να συνομιλήσει με την Πανάρχαια φυλή DOGON και να τους πει ότι ναι ξέρει πολύ καλά για τον Τριπλό Αστέρι ΣΕΙΡΙΟΣ Α-Β-Γ;

Τι θέλω να πω με όλα αυτά; Θέλω απλά να σας ξανά- βάλω σε έναν προβληματισμό που λέει τα παρά κάτω λόγια…

Πριν από 14.500 χρόνια περίπου και ενώ υπήρχε ομιλούσα γλώσσα αλλά και γραφή σε αυτόν τον πλανήτη, «σ.σ ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ, ΟΡΦΙΚΑ γύρω στο 11 πχ για να συνεννοούμεθα»

Δεν γίνεται να είμαι απόγονος του ΑΒΡΑΑΜ αλλά και του ΙΣΑΑΚ όταν εδώ στον τόπο μου έχω τον Αλέξανδρο, και τον Πυθαγόρα, τον Απολλώνιο τον Τυανεα, που χρονολογικά και μόνον σας λέω εγώ ότι έζησαν πολλές χιλιάδες χρόνια πριν από εκείνους του Κυρίους της Παλαιάς Διαθήκης. Επίσης δεν θέλω ακόμη τουλάχιστον να αναμιχτώ με τον Οδυσσέα αλλά και τον Ερμή τον Τρισμέγιστο γιατί είναι πολύ νωρίς.

Ούτε με τον Δια την Ήρα και τους άλλους φίλους μου από τους άλλους κόσμους… ΠΗΓΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΦΥΣΙΚΑ!!! ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. Πάμε πάρα κάτω!!!

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ Η ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!

Όταν γνωρίσεις την αλήθεια όταν ξέρεις που θα πας και τι θα συναντήσεις εκεί που θα είσαι στο ΝΕΟ ΤΟΠΟ, δεν χρειάζεται να πιστέψεις ΠΟΥΘΕΝΑ «ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΞΕΡΕΙΣ» και τώρα ποιος είναι αυτός που δεν θέλει να ξέρεις; ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ; Αν οι άνθρωποι ήξεραν την πραγματική Ιστορία της γεννήσεως των πλανητών αλλά και το αληθινό τους Παρελθόν θα μπορούσε κανείς να τους εξαπατήσει; Θα μπορούσε κανείς να τους βάλει να πιστέψει σε ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΘΕΟΥΣ και να τους μιλάει για ΚΟΛΑΣΕΙΣ και άλλες τέτοιες αηδίες;

Πρέπει σε αυτόν τον τόπο που γέννησε ΘΕΟΥΣ-ΓΕΝΝΕΤΣΤΕΣ και θα εξηγήσουμε άμεσα τι σημαίνει αυτό , δεν μπορεί να πιστεύει ότι θα πάει ΣΕ ΚΟΛΑΣΕΙΣ και αλλά τέτοια ΕΜΠΡΙΜΕ!!!

Άμα δεν ξέρεις που είναι το σπίτι μου δεν πρέπει να σου δείξω που είναι; Άμα το κάνω αυτό 2 η 3 φορές, μετά από μόνος σου δεν μπορείς να έρχεσαι όποτε θέλεις χωρίς να έχεις εμένα για ΟΔΗΓΟ;

Άρα όλα αυτά περί ΠΙΣΤΩΝ και ΔΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ανήκουν σε άλλη σφαίρα που σίγουρα δεν είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και δεν ταιριάζει στην δική μας ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ αλλά και ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ.

Τι θέλω να πω με αυτό; ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΟΥΜΕ κάτι σαν ζωή , κάτι σαν αληθινό, αλλά σίγουρα δεν είναι Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!

Τέλος είναι μια εικονική πραγματικότητα είναι δηλαδή ΕΝΑ matrix ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΨΕΥΤΙΚΗ ΖΩΗ.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι αλλού εκεί που θα πάμε όταν τελειώσει ο ΠΟΛΕΜΟΣ εδώ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ στα σπίτια μας, ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΘΕΙ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΧΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΗΔΗ.

Αύριο στο τρίτο αλλά μάλλον όχι τελευταίο μέρος θα σας αναλύσω και γιατί Ο ΕΧΘΡΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΓΚΕΛΑ; ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΑΥΤΟΣ ΖΕΙ;

ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ Η ΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΒΟΙ ΜΑΣ «ΠΕΡΙ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΟΜΙΛΩ» ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΤΡΟΦΗ; ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΤΩΧΟΔΙΑΒΟΛΟΙ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΦΟΒΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΥΧΩΡΟΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ; ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ… ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ

ΜΕ ΤΙΜΗ
ΙΑΣΩΝ


ΠΗΓΗ
Ζούμε μέσα στο ΜΑΤΡΙΧ 14000 χρόνια!!! Άλλοι το λένε σπηλιά του ΠΛΑΤΩΝΑ … Ζούμε μέσα στο ΜΑΤΡΙΧ 14000 χρόνια!!! Άλλοι το λένε σπηλιά του ΠΛΑΤΩΝΑ … Reviewed by Unknown on 01:45 Rating: 5
Από το Blogger.