Απίστευτο: Πτώμα άνδρα κρεμόταν επί 4 ημέρες από αεροπλάνο που εκτελούσε κανονικά πτήσεις



Μπροστά σε μια μακάβρια ανακάλυψη βρέθηκαν οι
υπεύθυνοι αεροδρομίου της Μόσχας κατά τη διάρκεια ελέγχου ρουτίνας: Βρήκαν το πτώμα ενός άνδρα σφηνωμένο στο σύστημα των τροχών προσγείωσης.
Οπως αναφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορείο RT το πτώμα του Γεωργιανού βρισκόταν σφηνωμένο στο σύστημα τροχών του αεροπλάνου επί τέσσερις ημέρες και είχε παγώσει και ξεπαγώσει τουλάχιστον επτά φορές. Ο θάνατός του εικάζεται ότι προήλθε λόγω του ψύχους στην πρώτη απογείωση του αεροπλάνου, ωστόσο, ο άτυχος νεαρός συνέχισε τις... πτήσεις του, χωρίς, δυστυχώς, να τον πάρει κανείς χαμπάρι.

Οι άνδρες του αεροδρομίου της Μόσχας που επιτηρούσαν το αεροπλάνο που μόλις είχε προσγειωθεί, προερχόμενο από το Ρίμινι, παρατήρησαν κάποιες ύποπτες κηλίδες αίματος  στη μηχανή του αεροπλάνου και ψάχνοντας έφθασαν μπροστά σε αυτή τη μακάβρια ανακάλυψη.

Οι αρμόδιες αρχές ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε ο άτυχος άνδρας εκεί, αλλά και γιατί έπρεπε να περάσουν τέσσερις μέρες για να το ανακαλύψουν

iefimerida.gr
Απίστευτο: Πτώμα άνδρα κρεμόταν επί 4 ημέρες από αεροπλάνο που εκτελούσε κανονικά πτήσεις Απίστευτο: Πτώμα άνδρα κρεμόταν επί 4 ημέρες από αεροπλάνο που εκτελούσε κανονικά πτήσεις Reviewed by Unknown on 21:40 Rating: 5
Από το Blogger.