Τι άλλο θα δούμε...Application για να μάθεις ποιοί φίλοι σου στο Facebook θέλουν να κάνετε... $εξ!








Το "ansoukatsei" είναι το νέο δωρεάν Application (https://www.ansoukatsei.com ), που έπειτα από την τεράστια επιτυχία που έχει σημειώσει στο εξωτερικό, ήρθε επιτέλους και στη χώρα μας, και προμηνύεται ναγίνει σύντομα και στη Ελλάδα, το κοινό "μυστικό" όλων ανεξαιρέτως των χρηστών του Facebook!


Ο λόγος είναι ότι πολύ απλά, σου φανερώνει ποιοι φίλοι σου στο Facebook έχουν όρεξη για σεξ μαζί σου!

Σε αντίθεση με άλλα παρόμοια sites ή applications γνωριμιών, το "ansoukatsei" κάνει τη διαφορά για τον πολύ απλό λόγο του οτι "λέει" τα πράγματα ξεκάθαρα και με ειλικρίνεια, όπως δηλαδή όλοι ενδόμυχα θέλουμε να είναι. Βοηθάει να έρθουν πιο κοντά άνθρωποι που γουστάρονται και θέλουν να κάνουν μόνο σεξ μεταξύ τους (τουλάχιστον για αρχή...), και που πολύ απλά - για διάφορους συνήθως "κοινωνικούς" λόγους - δεν το έχει γνωστοποιήσει ο ένας στον άλλον. Και το καλύτερο απ όλα είναι ότι η όλη διαδικασία γίνεται ουσιαστικά ανώνυμα - χωρίς ρίσκο - καθώς κανείς δεν μαθαίνει ότι χρησιμοποιείς το application "ansoukatsei", δηλαδή, σε αντίθεση με άλλες υπηρεσίες στο Facebook, αυτό δεν εμφανίζεται πουθενά στον Τοίχο σου. Και το καλύτερο είναι ότι, σαν να είναι ο πιο έμπιστος κολλητός ή κολλητή σου, το "ansoukatsei" φροντίζει να μην σε "δώσει" χωρίς λόγο, δηλαδή κανείς δεν μαθαίνει ότι θέλεις να κάνει σεξ μαζί του, εάν δεν θέλει αντίστοιχα να κάνει και αυτός/αυτή σεξ μαζί σου!

Όπως τη δοκιμάσαμε λοιπόν και εμείς, η διαδικασία εγγραφής και λειτουργίας είναι πολύ απλή. Ξεκινάς με το να κάνεις ένα log in στο Application http://www.ansoukatsei.com, και μετά σου εμφανίζονται στην οθόνη τα προφίλ των φίλων σου στο Facebook, γυναίκες ή άντρες ή και τα δύο, ανάλογα με το τι έχεις εσύ διαλέξει. Κάτω από το προφίλ υπάρχει το κουμπί "θέλω να μου κάτσει", το οποίο το πατάς αν θέλεις να κάνεις σεξ με αυτό το άτομο, και με το που το πατήσεις, το κουμπί αλλάζει σε "περιμένω να μου κάτσει". Βέβαια, όπως μας έχει ξεκαθαριστεί από την αρχή στις οδηγίες του application, για να ειδοποιηθεί ο φίλος ή η φίλη σου ότι επιθυμείς να κάνεις σεξ μαζί του/της, θα πρέπει και αυτός/αυτή από την πλευρά του/της να κάνει log in στο "ansoukatsei" και να έχει πατήσει το δικό σου προφίλ για σεξ. Τότε και μόνο τότε, του/της εμφανίζεται η ειδοποίηση ότι και εσύ τον/ την έχεις επιλέξει! Όπως λέει και ο λαός μας δηλαδή..."μισή ντροπή δική σου, μισή ντροπή δική μου"!

Από την "γέννηση" τους, το internet και τα social media, έχουν κατηγορηθεί ότι αποξένωσαν τον κόσμο μεταξύ τους και κατάργησαν την ανθρώπινη επαφή... ΄Ηρθε λοιπόν το "Αν σου κάτσει?" και με τον πιο απλό, ειλικρινή και χωρίς ρίσκο τρόπο, καταφέρνει να συσφίξει τις σχέσεις σου με τους φίλους σου, γιατί εν τέλη όπως όλοι γνωρίζουμε.... στα φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα γκολ!


ΠΗΓΗ
Τι άλλο θα δούμε...Application για να μάθεις ποιοί φίλοι σου στο Facebook θέλουν να κάνετε... $εξ! Τι άλλο θα δούμε...Application για να μάθεις ποιοί φίλοι σου στο Facebook θέλουν να κάνετε... $εξ! Reviewed by Unknown on 21:30 Rating: 5
Από το Blogger.