Τα δύο Θηρία της Αποκάλυψης;??!!!Η «Ευρασιατικη» Ένωση και η «Ατλαντικη» Ένωση!!!

Η "Ατλαντική Κοινή Αγορά" έρχεται ως απάντηση της Ευρασιατικής Ένωσης που δημιουργεί η Ρωσία και βέβαια της πανίσχυρης, εμπορικά, Κίνας, υπάρχει πιθανότητα να αποτελοούν και τα δύο θηρία της Αποκαλύψεως;

Ιστορική συμφωνία που προβλέπει τη δημιουργία ζώνης ελεύθερου εμπορίου ανάμεσα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και την Ευρωπαϊκή Ένωση, δημιουργώντας τη μεγαλύτερη ζώνη ελευθέρου εμπορίου στον κόσμο επετεύχθη κατ'αρχήν στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο υπουργών Εμπορίου που έλαβε χώρα στο Λουξεμβούργο.

Η νέα ζώνη ελεύθερου εμπορίου βαπτίστηκε «Διατλαντική Συμφωνία Εμπορίου και Επενδύσεων». Πρόκειται για μία "Ατλαντική Κοινή Αγορά", όπου οι δύο μεγαλύτερες οικονομικές δυνάμεις της δυτικής και της ανατολικής ακτής του Ατλαντικού ρίχνουν τα τείχη των δασμών και βαίνουν προς μία κολοσσιαία εμπορική ενοποίηση.

Aυτά ως προς το πραγματιστικό πεδίο. Το ερώτημα είναι, έχει προειπωθεί κάτι για όλα αυτά στο ιερό βιβλίο της Αποκαλύψεως; Υπάρχουν εδάφια στο κεφ.13 που χρήζουν συζητήσεως.

1 Και στάθηκα πάνω στην άμμο της θάλασσας. Και είδα από τη θάλασσα θηρίο να ανεβαίνει, που έχει δέκα κέρατα και εφτά κεφάλια, και πάνω στα κέρατά του δέκα διαδήματα και πάνω στα κεφάλια του βλάστημα ονόματα.

3 Και ένα από τα κεφάλια του ήταν σαν σφαγμένο για θάνατο, αλλά η θανάσιμη πληγή του θεραπεύτηκε. Και τότε θαύμασε όλη η γη και ακολούθησε πίσω από το θηρίο,

4 και προσκύνησαν το δράκο, γιατί έδωσε την εξουσία στο θηρίο, και προσκύνησαν το θηρίο, λέγοντας: «Ποιος είναι όμοιος με το θηρίο και ποιος δύναται να πολεμήσει με αυτό;»

11 Καὶ εἶδον ἄλλο θηρίον ἀναβαῖνον ἐκ τῆς γῆς, καὶ εἶχε κέρατα δύο ὅμοια ἀρνίῳ, καὶἐλάλει ὡς δράκων.

12 Και όλη την εξουσία του πρώτου θηρίου την ενεργεί μπροστά του. Και κάνει τη γη και όσους κατοικούν σ’ αυτή να προσκυνήσουν το θηρίο το πρώτο, του οποίου θεραπεύτηκε η θανάσιμη πληγή του.

Κατ'αρχήν το θηρίο δεν αποτελεί κατανάγκην κάποιον ηγεμόνα απλώς, ποιό πιθανό είναι να πρόκειται για κάποιο σύστημα διακυβέρνησης υπερεθνικού συνασπισμού, το οποίο κάποια στιγμή νομοτελειακά θα αποκτήσει και αυταρχικό ηγέτη (Αντίχριστος;). Η ανάβαση από την θάλασσα σύμφωνα με την χριστιανική γλώσσσα δείχνει άνοδο από ένα συνοθύλευμα λαών (αυτό συμβολίζει η θάλασσα).

Τώρα αυτή τη στιγμή έχουμε την "Ατλαντική Ένωση" και την "Ευρασιατική Ένωση" δύο συνασπισμοί εθνών που εύκολα μπορούν να ταυτιστούν με τα δύο θηρία της Αποκαλύψεως.

Ποιό είναι το πρώτο θηρίο, και ποιό το δεύτερο μένει να αποκαλυφθεί. Αν θεωρήσουμε την Ευρασιατική Ένωση ως αναβίωση της Σοβιετικής Αυτοκρατορίας σε άλλη βεβαίως βάση, κάποιος θα μπορούσε να ισχυρισθεί ότι είναι το πρώτο θηρίο του οποιου η πληγή θεραπεύτηκε,και είναι έτοιμο να προσκυνηθεί.

Αν θεωρηθεί ότι Αμερική - Ευρώπη έχουν δεχτεί φοβερά πλήγματα οικονομικής φύσως τον τελευταίο καιρό, τότε αυτές είναι το πρώτο θηρίο, και προχωρούν προς την θεραπεία τους.

Είνε έτσι, είτε αλλιώς το πρόβλημα βρίσκεται στην συνέχεια των ενεργειών των δύο θηρίων που σε αγαστή μελλοντική συνεργασία (και ας μην φαινεται αυτό στον παρόντα καιρό) θα προχωρήσουν στην μεγάλη Αποστασία.

16 καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν,

17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦθηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.

18 ῟Ωδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς´(666).

Θα θυμίσουμε ότι η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση (Ηλεκτρονική Φυλακή) πραγματοποιείται σε όλον τον πλανήτη, ακόμα και στην Ινδία , και στο Μαλάουι, ψάχνουν κόσμο κυριολεκτικά στα ΄δεντρα για να τους προμηθεύσουν με την ηλεκτρονική ταυτότητα.

Αντίθετα από ότι πιστεύει ο κόσμος δεν είναι απαραίτητο να "χαραχτούν" άπαντες, η τελευταία πρόταση είναι διαζευτική το όνομα είναι ένα οποιοδήποτε έγγραφο, και ο αριθμός μπορεί να είναι ένα παγκόσμιο...ΑΜΚΑ.

Το σίγουρο είναι ότι όπως και να το δει κανείς ζούμε όντως σε αποκαλυπτικούς καιρούς, και ειδικά η Ελλάδα βρίσκεται στην κυριολεξία ανάμεσα στα...Θηρία.

Από defencenet
http://ellinikiafipnisis.blogspot.gr
Τα δύο Θηρία της Αποκάλυψης;??!!!Η «Ευρασιατικη» Ένωση και η «Ατλαντικη» Ένωση!!! Τα δύο Θηρία της Αποκάλυψης;??!!!Η «Ευρασιατικη» Ένωση και η «Ατλαντικη» Ένωση!!! Reviewed by Unknown on 18:00 Rating: 5
Από το Blogger.