Μητέρα νοσοκόμα- βαμπίρ πίνει δύο λίτρα αίμα κάθε μήνα!!!!



Η Julia Caples από την Πενσυλβάνια, δεν είναι ένα μια συνηθισμένη μάνα. Αν και εργάζεται ως αποκλειστική νοσοκόμα και παρά το γεγονός πως έχει δύο παιδιά, ηλικίας 9 και 24 ετών, δεν μπορεί να κρύψει την αδυναμία της στο φρέσκο… αίμα.

Η 45χρονη ομολογεί πως της αρέσει να συμμετέχει σε αιματοποσία, 2-3 φορά τον μήνα, καθώς όπως λέει «το αίμα την κρατά σε καλή φυσική κατάσταση». “Όταν πίνω το αίμα κάποιου άλλου νιώθω πιο υγιής και δυνατή”, δηλώνει με φυσικότητα στην Daily Mirror.

“Ξέρω πως επιστημονικά δεν αποδεικνύεται η υψηλή θρεπτικότητα του αίματος, όμως ίσως υπάρχει κάτι σε αυτό που δεν έχουμε ανακαλύψει ακόμη”.

Τα «θύματα» της κυρίας Caples δεν είναι μικρά κορίτσια ή περαστικοί από σκοτεινά δρομάκια. Στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλοί δότες που είναι πρόθυμοι να δώσουν λίγο από το αίμα τους. Η ποσότητα του αίματος που καταναλώνει μηνιαίως αγγίζει τα 2 λίτρα.

Η ανεξήγητη έλξη της στο ανθρώπινο αίμα, έγινε αντιληπτή από την ίδια όταν ήταν 15 ετών. Έκτοτε έχει έλθει σε επαφή με αρκετούς ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιοπάθος. Σύμφωνα με την ίδια, η οικογένεια της τη θεωρεί απολύτως φυσιολογική…

Πηγή: Metro.co.uk
http://www.globalomen.com
Μητέρα νοσοκόμα- βαμπίρ πίνει δύο λίτρα αίμα κάθε μήνα!!!! Μητέρα νοσοκόμα- βαμπίρ πίνει δύο λίτρα αίμα κάθε μήνα!!!! Reviewed by Unknown on 11:30 Rating: 5
Από το Blogger.