Τούρκος αθλητής: Οι Έλληνες και οι Αρμένιοι είναι σκυλιά !


 

Ο σημαιοφόρος της Τουρκίας στους Μεσογειακούς Αγώνες που διεξάγονται στη χώρα του, έγραψε ένα ρατσιστικό σχόλιο στο twitter του για τους Έλληνες και τους Αρμένιους:

«Αυτοί οι Έλληνες και οι Αρμένιοι είναι σκυλιά», έγραψε χαρακτηριστικά ο 23χρονος αθλητής που είναι εναντίον των όσων διαμαρτυρήθηκαν στην Πλατεία Ταξίμ, σχολιάζοντας στο twitter: «Γ… τις διαδηλώσεις σας. Γαμ… προδότες» και σε άλλο τιτίβισμα του: «Ντροπή σας, που αφήσατε την πλατεία στους Αρμένιους και Έλληνες επιδρομείς. Ο Θεός θα καταδικάσει αυτά τα ακτιβιστικά σκυλιά». Μάλλον θα γνωρίζει ότι στην Τουρκία ζουν πολλοί ελληνογενείς σε αντίθεση με εμάς εδώ που τους θεωρούμε όλους τούρκους.

Οι δηλώσεις έχουν προκαλέσει την αντίδραση της Ελληνικής αποστολής που ζητάει εξηγήσεις αλλά και την αποβολή του τούρκου. Όπως όλα δείχνουν ο Ριζά θα αποβληθεί από τη διοργάνωση.

Σύμφωνα με την gazetta, για να φτάσουμε ως εδώ το θέμα πήγε στη Διεθνή Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων (ΔΕΜΑ) με την Ολυμπιακή Επιτροπή της Τουρκίας να συμφωνεί με την επιβολή της ποινής αποκλεισμού, όμως η Οργανωτική Επιτροπή μαζί με το υπουργείο Αθλητισμού της Τουρκίας προσπάθησαν να αποφύγουν το σκάνδαλο, αφού πρόκειται για τον σημαιοφόρο της χώρας τους και χρυσό νικητή ήδη της διοργάνωσης.

ΠΗΓΗ
Τούρκος αθλητής: Οι Έλληνες και οι Αρμένιοι είναι σκυλιά !  Τούρκος αθλητής: Οι Έλληνες και οι Αρμένιοι είναι σκυλιά ! Reviewed by Unknown on 22:30 Rating: 5
Από το Blogger.