Εξειδίκευση των λαθροπακιστανών στους μετασχηματιστές της ΔΕΗ. Ρημάζουν την περιουσία του ελληνικού λαού!



  

Πίσω από 27 κλοπές μετασχηματιστών και καλωδίων από υποσταθμούς στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας βρίσκονταν οι έξι αλλοδαποί...που συνελήφθησαν από την Ασφάλεια Άργους.
Οι πέντε αλλοδαποί, πέντε Πακιστανοί και ένας Αφγανός, συνελήφθησαν μετά από αστυνομική επιχείρηση στα διόδια Καλαμακίου.Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει ακόμη δύο Πακιστανούς, 24 και 27 ετών, επίσης μέλη της ίδιας εγκληματικής ομάδας, οι οποίοι αναζητούνται.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η ομάδα αυτή, από τις αρχές Απριλίου είχε διαπράξει 27 κλοπές και μία απόπειρα κλοπής για να αφαιρέσει μετασχηματιστές και καλώδια από υποσταθμούς της ΔΕΗ, από τις περιοχές Στέρνας, Φιχτίων, Μυκηνών, Κουτσοποδίου, Αγίας Τριάδας, Νέας Τίρυνθας και Καρνεζέικων Αργολίδας.
Συνολικά από την παράνομη δράση τους είχαν προκαλέσει ζημιά στο δίκτυο της ΔΕΗ που ξεπερνά τις 145.000 ευρώ.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

http://kerberos-hellas.blogspot.gr
Εξειδίκευση των λαθροπακιστανών στους μετασχηματιστές της ΔΕΗ. Ρημάζουν την περιουσία του ελληνικού λαού! Εξειδίκευση των λαθροπακιστανών στους μετασχηματιστές της ΔΕΗ. Ρημάζουν την περιουσία του ελληνικού λαού! Reviewed by Unknown on 09:00 Rating: 5
Από το Blogger.