Άντρας και απιστία: Ποιοι λόγοι τον οδηγούν σε αυτό;



To κεφάλαιο απάτη, ή ας το πούμε πιο απλά και κατανοητά, κέρατο, είναι ένα κεφάλαιο μεγάλο και άλυτο το οποίο σηκώνει πολλή, μα πάρα πολλή συζήτηση. Είναι κάτι επώδυνο, γι' αυτόν που τρώει το κέρατο φυσικά, και κάτι πολύ όμορφο, γοητευτικό και ριψοκίνδυνο γι' αυτόν που απατά.

Η αλήθεια είναι, ότι από αρχαιοτάτων χρόνων, το να κάνει κανείς s$x με κάποιον αλλο, εκτός του νόμιμου συζύγου, ήταν πολύ πιο συνηθισμένο στους άντρες, οι οποίοι αντιμετωπίζονταν εντελώς διαφορετικά από τις γυναίκες. Ακόμα και σήμερα, που τα πράγματα έχουν εξελιχθεί, και τα δύο φύλα έχουν απολύτως εξισωθεί, η ανοχή στο κέρατο του άντρα είναι πολύ μεγαλύτερη, ενώ πλέον η συντριπτική πλειοψηφία των αντρών δεν είναι και αυτό που λέμε, και οι πιο έντιμοι! Το γιατί οι άντρες κερατώνουν, είναι μία τεράστια συζήτηση η οποία δεν θα λάβει τέλος ποτέ.

Εμείς ωστόσο, συγκεντρώσαμε, όσο πιο συνοπτικά μπορούσαμε, κάποιους απλούς λόγους, και σας τους παρουσιάζουμε...

1. Πιστεύει ότι του αξίζει κάτι καλύτερο: Μπορεί να συνηθίζουν να λένε για εμάς ότι είμαστε ανασφαλείς και κομπλεξικές, αλλά οι άντρες τελικά παίρνουν βραβείο στον εν λόγω τομέα. Ένας άντρας λοιπόν, όταν είναι με μία γυναίκα για αρκετό καιρό, όσο ωραία και μοιραία και καταπληκτική και νοικοκυρά, εννοείται, και να είναι, το μόνο σίγουρο είναι ότι απλά θα την βαρεθεί! Επιπλέον, για κάποιο περίεργο λόγο, ακόμα και αν έχει το μαύρο του το χάλι, η κοιλιά κρέμεται, η καράφλα είναι ήδη εμφανής και το ντύσιμό του σηκώνει σύλληψη από την αστυνομία της μόδας, θεωρεί ότι είναι πολύ καλύτερος από την αγαπημένη του και ακόμα χειρότερα, πιστεύει ακράδαντα ότι του αξίζει κάτι καλύτερο! Το οποίο και αναζητά. Δεν το βρίσκει βέβαια ποτέ, γιατί σχεδόν πάντα η παράνομη είναι χειρότερη από τη νόμιμη, αλλά και μόνο που ένιωσε ότι η μπογιά του περνάει ακόμα του αρκεί!

2. Όλα είναι θέμα σεβασμού: Κακά τα ψέματα, στον καλό σας δεν μιλάτε όπως στον κολλητό σας ή τον αδερφό σας. Είναι άσχημο και περίεργο, ενώ το γεγονός ότι θα πρέπει να υπάρχει μεταξύ του ζευγαριού ένας άτυπος σεβασμός, είναι που κάνει μια σχέση πιο πετυχημένη. Μπορεί λοιπόν για εμάς το συγκεκριμένο θέμα να μην καταλαμβάνει και τόσο μεγάλο χώρο στις απαιτήσεις μας, αλλά για τον άντρα είναι ζήτημα ζωής και θανάτου. Όταν λοιπόν αισθανθεί, ότι πλέον δεν παίρνει το σεβασμό που θέλει, ή που είχε συνηθίσει να παίρνει, τότε την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια και τον βρίσκει αλλού. Θα μας πείτε τώρα, ότι δεν είναι λύση ένα πρόβλημα να αντιμετωπίζεται με κέρατο, αλλά δυστυχώς, έτσι είναι οι άντρες!

3. Το s$x πάνω απ' όλα: Όσοι λένε ότι το sex δεν παίζει και τόσο μεγάλο ρόλο σε μία σχέση, δεν ξέρουν τι τους γίνεται! Εν ολίγοις, αν στο κρεβάτι τα πράγματα μεταξύ σας είναι χλιαρά, είστε αδιάφορη και κουράζεστε και μόνο στη σκέψη να δοκιμάσετε κάτι νέο, να ξέρετε, επειδή οι άντρες αγαπούν το s$x, ότι θα αναζητήσουν αλλού παρηγοριά και το κακό είναι ότι θα την βρουν! Γιατί κακά τα ψέματα, μπορεί να σας αγαπάει, να σας σέβεται, να σας έχει κορώνα στο κεφάλι του, αλλά αν η άλλη του κάνει ακροβατικά και τον έχει μη βρέξει και μη στάξει, δεν θα κάτσει να σας παρακαλάει για πολύ ακόμα. Και τότε είναι που εσείς αρχίζετε να ψάχνετε το κεφάλι σας για το κέρατο!

4. Καταπίεση: Το έχουμε πει πολλές φορές: Ο άντρας θέλει χώρο ενώ η γυναίκα όχι. Στο συγκεκριμένο θέμα λοιπόν συνήθως το πράγμα χαλάει. Ενώ λοιπόν εμείς γουστάρουμε τη ζήλεια και τη γκρίνια, ο άντρας είναι ικανός να κάνει τα πάντα για να τα αποφύγει. Αν λοιπόν του σπάτε τα νεύρα, δεν τον αφήνετε λεπτό στην ησυχία του και τον έχετε τρελάνει με τη ζήλεια σας, το μόνο που καταφέρνετε είναι να τον φέρνετε πιο κοντά σε κάποια άλλη γυναίκα! Και μαντέψτε, το σκοπό σας τον πετυχαίνετε πάντα! Βρίσκει άλλη κι εσείς κάθεστε με τη ζήλεια και τη γκρίνια σας να κλαίτε. Χαλαρώστε λίγο και αφήστε τον να κάνει ότι θέλει, σε λογικά πάντα πλαίσια. Άνθρωπος είναι κι αυτός.

5. Θέλει... ποικιλία: Δυστυχώς, ο άντρας είναι πολυγαμικό ον και δυστυχώς αυτό το γνωρίζει, μπορεί και από τη στιγμή που γεννιέται. Είναι λοιπόν σεχδόν ακατόρθωτο, να κλείσει τα μάτια σε όλους τους πειρασμούς που κυκλοφορούν μόνο και μόνο επειδή έχει σχέση! Μα ενα ντεκολτέ, μα ένας ωραίος πισινός, μα μία κοντή φούστα και το κακό έγινε! Δεν είναι ότι δεν σας αγαπά ή ότι δεν σας θέλει, απλά ήθελε να δει πως κάνει s$χ η χυμώδης ξανθιά που δουλεύει στην καφετέρια δίπλα από το γραφείο του. Καθαρά θέμα περιέργειας!

http://www.verikoko.net
Άντρας και απιστία: Ποιοι λόγοι τον οδηγούν σε αυτό; Άντρας και απιστία: Ποιοι λόγοι τον οδηγούν σε αυτό;  Reviewed by Unknown on 23:20 Rating: 5
Από το Blogger.