ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΥΓΙΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ...ΜΕΙΝΕΙ ΠΑΡΑΛΥΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ!






Να κολλήσουν σε μια αναπηρική καρέκλα για το υπόλοιπο της ζωής τους είναι η ιδέα των περισσότερων παρανοικών ανθρώπων, αλλά όχι για την Chloe Jennings-White. Μια 57-χρονη χημικός από το Σωλτ Λέικ Σίτυ, της Γιούτα, που έχει μια αφύσικη επιθυμία να γίνει παραπληγική (παράλυτη από τη μέση και κάτω).


Η Χλόη ζει τη ζωή ενός ατόμου με ειδικές ανάγκες. Κινείται γύρω απο μια αναπηρική καρέκλα και φοράει μακριά στηρίγματα ποδιών που κλειδώνουν στο γόνατο για να μπορέσει να περπατά με πατερίτσες. Αλλά όταν πρέπει να ανέβει η να κατέβει σκαλοπάτια, αφαιρεί τα στηρίγματα της και περπατά σαν ένα φυσιολογικό άτομο.


Όπως τα περισσότερα παράλυτα άτομα, αγαπάει τις υπαίθριες δραστηριότητες, μόνο αντί να χρησιμοποιεί τον εξειδικευμένο εξοπλισμό για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις εν λόγω δραστηριότητες, πηγαίνει μόνη σε 12-ωρες πεζοπορίες στο δάσος, κάτω από επικίνδυνες πλαγιές, και ανεβαίνει βουνοκορφές, όπως ένα φυσιολογικό άτομο.


Η Χλόη δεν έχει σωματικά προβλήματα, απλά της αρέσει να αισθάνεται σαν να έχει. Το 2008, οι γιατροί της διέγνωσαν διαταραχή ταυτότητας, μια σοβαρή ψυχολογική διαταραχή που προκαλεί τους πάσχοντες να αισθάνονται ότι θα είναι πιο ευτυχισμένοι όταν ζούν ως ακρωτηριασμένοι και παραπληγικοί. Για να αντισταθούν στις ωθήσεις της καταστροφής της σπονδυλικής στήλης της, και την εκπλήρωση της επιθυμίας της να γίνει παράλυτη, οι γιατροί πρότειναν να χρησιμοποιεί αναπηρική καρέκλα και ειδικά στηρίγματα.


Το να είναι σε θέση να περνά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου της ως παραπληγική ήταν μια τεράστια ανακούφιση για τη Χλόη, αλλά παραδέχεται ότι μερικές φορές φαντασιώνεται ότι παθαίνει ένα ατύχημα ή κάποιο τροχαίο ατύχημα που θα μπορούσε να την αφήσει ανάπηρη.



Εμείς ευχόμαστε να την έχει ο Θεός υγιέστατη, διότι είναι μεγάλη αμαρτιά να γεννιέσαι αρτιμελής και να παρακαλάς για το αντίθετο, όταν κάποιοι άνθρωποι υποφέρουν καθηλωμένοι στην αναπηρική καρέκλα.


ΠΗΓΗ
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΥΓΙΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ...ΜΕΙΝΕΙ ΠΑΡΑΛΥΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΥΓΙΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ...ΜΕΙΝΕΙ ΠΑΡΑΛΥΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ! Reviewed by Unknown on 23:30 Rating: 5
Από το Blogger.