ΑΓΟΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ...!!! ΑΓΟΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ...



Άγονος χαρακτηρίστηκε και ο δεύτερος διαγωνισμός της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων για την εξεύρεση της αναδόχου εταιρείας που θα αναλάβει την κατασκευή του τεμένους στην Αθήνα.
Ο διαγωνισμός επαναλήφθηκε σήμερα ύστερα από την αποτυχία του προηγούμενου να αναδείξει τον ανάδοχο του έργου με ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα.
Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να οριστεί η ημερομηνία του τρίτου διαγωνισμού.
Εάν και αυτός χαρακτηριστεί επίσης άγονος, κάτι το οποίο είναι το πιθανότερο να συμβεί σύμφωνα με εκτιμήσεις ανθρώπων που παρακολουθούν το θέμα, τότε θα πρέπει η Κυβέρνηση να λάβει νέες αποφάσεις προκειμένου να εξευρεθεί λύση.
Αραβικές χώρες αλλά και η Τουρκία έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για την πορεία της υπόθεσης ενώ ο ίδιος ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς έχει δεσμευθεί δημόσια πως το έργο θα υλοποιηθεί.

Χθες το αρμόδιο τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας απέρριψε προσφυγή κατοίκων της περιοχής που ζητούσαν τη χορήγηση προσωρινής διαταγής, προκειμένου να «παγώσει» η διακήρυξη ανοικτής δημοπρασίας παραπέμποντας τα θέμα προς συζήτηση στις 28 Ιανουαρίου.
Το έργο είναι προϋπολογισμού 950 χιλιάδων ευρώ και σύμφωνα με τη μακέτα δεν θα έχει μιναρέ.Θα το κάνουν μετέπειτα.
Το έργο θα κατασκευαστεί σε έκταση που ανήκει στο Πολεμικό Ναυτικό.


ΠΗΓΗ
ΑΓΟΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ...!!! ΑΓΟΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ... ΑΓΟΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ...!!! ΑΓΟΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ... Reviewed by Unknown on 00:00 Rating: 5
Από το Blogger.