Σφοδρό κύμα καύσωνα προβλέπεται στα τέλη Ιουλίου




Οι προβλέψεις που από τις αρχές του Ιουλίου κάναμε για κύμα καύσωνα για τα τέλη του μήνα, φαίνεται να παίρνουν σάρκα και οστά. Λέμε σφοδρός καύσωνας, διότι η αίσθηση της θερμοκρασίας θα είναι πολύ μεγαλύτερη από όσο θα δείχνουν τα θερμόμετρα.

Από τις 24 Ιουλίου, αναμένεται σημαντική άνοδος της θερμοκρασίας σε όλη την Ελλάδα, με τη θερμοκρασία να ξεπερνάει τους 34 με 35 βαθμούς Κελσίου σε όλη τη χώρα μας. Η ζέστη αυτή θα διαρκέσει ως τις 26 Ιουλίου.

Πιο θερμές αέριες μάζες, αναμένεται να φέρουν ένα αρκετά δυνατό κύμα καύσωνα σε όλη τη χώρα μας και τα Βαλκάνια, από τις 27 Ιουλίου ως περίπου και τις 5 Αυγούστου, με θερμοκρασίες που φαίνεται να ξεπερνούν και να αγγίζουν ίσως και τους 40 με 41 βαθμούς Κελσίου.

Φαίνεται να γίνεται αυτό που σας είχαμε πει και από τις αρχές του μήνα δηλαδή, ότι προς τις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου και προς τις αρχές του Αυγούστου, προβλέπουμε ένα κύμα καύσωνα. Νεότερα θα μαθαίνετε μέσα από άρθρα και προγνώσεις μας.


ΠΗΓΗ
Σφοδρό κύμα καύσωνα προβλέπεται στα τέλη Ιουλίου Σφοδρό κύμα καύσωνα προβλέπεται στα τέλη Ιουλίου Reviewed by Unknown on 22:00 Rating: 5
Από το Blogger.