Συγκλονιστικές εικόνες: Ο μακελάρης της Βοστώνης λίγο πριν την σύλληψή του !!!


Στην δημοσιότητα δόθηκαν οι φωτογραφίες που απεικονίζουν τον βομβιστή της Βοστώνης, Τζοχάρ Τσαρνάεφ, λίγο πριν την σύλληψή του.

Ο νεαρός μακελάρης εμφανίζεται βαριά τραυματισμένος και εξουθενωμένος από την μάχη με τους αστυνομικούς. Χαρακτηριστική είναι η εικόνα στην οποία φαίνεται η κόκκινη βούλα του λέιζερ να τον σημαδεύει στο μέτωπο.

Σύμφωνα με τον άνθρωπο που έβγαλε τη φωτογραφία, αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της τρομοκρατίας και όχι η «γκλαμουράτη» εικόνα του στο εξώφυλλο του Rolling Stone που προκαλεί θύελλα αντιδράσεων.

Τη φωτογραφία του ματωμένου Τσαρνάεφ τράβηξε ο λοχίας Σον Μέρφι, φωτογράφος της αστυνομίας της Μασαχουσέτης, και τη δημοσίευσε χωρίς προηγούμενη έγκριση, καθώς εξαγριώθηκε με το εξώφυλλο του Rolling Stone. Μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας ο Μέρφι τέθηκε σε διαθεσιμότητα και εκκρεμεί ΕΔΕ σε βάρος του.















ΠΗΓΗ
Συγκλονιστικές εικόνες: Ο μακελάρης της Βοστώνης λίγο πριν την σύλληψή του !!! Συγκλονιστικές εικόνες: Ο μακελάρης της Βοστώνης λίγο πριν την σύλληψή του !!! Reviewed by Unknown on 19:00 Rating: 5
Από το Blogger.