Αρκεί ένα «Face control» για να κάνετε τις αγορές σας… (ΒΙΝΤΕΟ)



  

Μία νέα τεχνολογία παρουσίασε η Uniqul, η οποία καταργεί κάθε έννοια ιδιωτικότητας, αφού τα πρόσωπα των καταναλωτών θα λειτουργούν σαν πιστωτικές κάρτες.

Πώς γίνεται αυτό; Στα ταμεία θα υπάρχουν σαρωτές που θα σκανάρουν τα βιομετρικά στοιχεία του κάθε πελάτη, θα τα ταυτοποιεί και θα κάνει την ανάληψη από τον λογαριασμό του.

Έτσι σύμφωνα με αυτή την αρχή ,η Uniqul θα χρησιμοποιεί την αναγνώριση προσώπου και την καταχώριση τους σε βάσεις δεδομένων. Από τις βάσεις αυτές ο υπολογιστής του κάθε καταστήματος θα μπορεί να πραγματοποιεί πρώτα την ταυτοποίηση και αμέσως μετά την ανάληψη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:



ΠΗΓΗ
Αρκεί ένα «Face control» για να κάνετε τις αγορές σας… (ΒΙΝΤΕΟ) Αρκεί ένα «Face control» για να κάνετε τις αγορές σας… (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by Ανώνυμος on 07:00 Rating: 5
Από το Blogger.