H αγέραστη σταρ: Παντρεύτηκε η Τίνα Τάρνερ κατά 16 χρόνια νεότερό της επιχειρηματία [εικόνες]





Στα 73 της χρόνια αποφάσισε να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της και κατά 16 χρόνια νεότερο σύντροφό της η Tina Turner, τον 57χρονο Erwin Bach με τον οποίο ζούσε εδώ και αρκετά χρόνια στην Ελβετία.

Οι δυο τους αν και δήλωναν στο παρελθόν πως δεν σκέφτονται το ενδεχόμενο του γάμου, αποφάσισαν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης σε μια ρομαντική και απλή τελετή στη λίμνη της Ζυρίχης στην Ελβετία, τόπο διαμονής του ζευγαριού τα τελευταία 15 χρόνια.

Την Κυριακή, μάλιστα, σκέφτονται να διοργανώσουν μια βουδιστική γιορτή στο σπίτι τους για όλους τους φίλους τους. Σε αυτό το πάρτυ θα υπάρχουν περίπου 120 καλεσμένοι, ανάμεσα στους οποίους είναι οι: David Bowie, Oprah Winfrey και Sade.

Αυτός είναι ο δεύτερος γάμος για την 73χρονη Tina Turner Ο πρώτος της γάμος είχε γίνει το 1962. Με τον τότε συζυγό της, Ike Turner, έμεινε μέχρι και το 1976.









ΠΗΓΗ
H αγέραστη σταρ: Παντρεύτηκε η Τίνα Τάρνερ κατά 16 χρόνια νεότερό της επιχειρηματία [εικόνες] H αγέραστη σταρ: Παντρεύτηκε η Τίνα Τάρνερ κατά 16 χρόνια νεότερό της επιχειρηματία [εικόνες]  Reviewed by Unknown on 23:30 Rating: 5
Από το Blogger.