Πρώην δημοσιογράφοι της ΕΡΤ που μιλούσαν για χούντα, μας καλωσόρισαν στο νέο τους κανάλι!!!!



Κανονικό πρόγραμμα ξεκίνησε να εκπέμπει σήμερα η τηλεόραση των Σίμου Κεδίκογλου, Γιάννης Στουρνάρα και Παντελή Καψή, ή αλλιώς ΔΤ.

Πρώην δημοσιογράφοι της ΕΡΤ που είτε βρέθηκαν στις οθόνες μας μετά το μαύρο να μιλούν για την χούντα της κυβέρνησης, είτε εξαφανίστηκαν αμέσως περιμένοντας πότε θα βγουν από τις τρύπες τους, καλωσόρισαν τους τηλεθεατές στο νέο τους κανάλι.

Δεν παρακολούθησα τι είπαν ή αν είπαν κάτι για το λόγο που αποφάσισαν να κάνουν αυτό το νέο μεγάλο βήμα της καριέρας τους, αλλά είναι -τουλάχιστον- αστείο το γεγονός ότι την ώρα που κάποιοι συνάδελφοί τους δούλευαν απλήρωτοι στην ΕΡΤ, εκείνοι έκαναν εκπομπή από τα στούντιο του Μπόμπολα.

Από την άλλη, κανείς δεν νοιάστηκε ποτέ να αποφασίσει να βάλει σε μια τάξη τους δουλοπάροικους και να τους δείξει ότι υπάρχει κι άλλος δρόμος εκτός από την εκμετάλλευση, όμως η εκμετάλλευση είναι τελικά στο αίμα μας, γι’ αυτό και πάντα θα υπάρχουν εργαζόμενοι που θα την προστατεύουν με κάθε τίμημα.



Τώρα που το καλοσκέφτομαι, θα ήταν ωραίο να μείνουν και οι δύο “δημόσιες τηλεοράσεις” ανοιχτές. Να το κάνουμε σαν τους Καθολικούς του Μεσαίωνα, που σε κάποια φάση έφτασαν να έχουν δύο Πάπες ταυτόχρονα. Άλλωστε, οι περισσότεροι της τηλεόρασης νομίζουν ότι έχουν το αλάθητο του Πάπα από γεννησιμιού τους.

Βάζω στοίχημα ότι η ενημέρωση της ΔΤ θα είναι αμερόληπτη και αντικειμενική, μιας κι όλοι όσοι βρίσκονται εκεί πέρα είναι με δίμηνες ή ολιγόμηνες κυβερνητικές συμβάσεις, μέχρις ότου “δοθεί λύση” στο πρόβλημα της ΕΡΤ.

Η λύση, βέβαια, θα δοθεί ένα βράδυ όταν θα αρχίσουν να πετάνε έξω όσους απέμειναν στο κτήριο της Αγίας Παρασκευής, ενώ οι δημοσιογράφοι της ΔΤ στα κάγκελα της Μεσογείων θα καλύπτουν αποκλειστικά το γεγονός.

Βέβαια, είναι πολύ πιθανό κάποιοι από αυτούς να βάλουν ένα χεράκι παραπάνω για να αδειάσει η ΕΡΤ μια ώρα αρχύτερα. Είναι μακριά η Παιανία αδέρφια…


ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ
Πρώην δημοσιογράφοι της ΕΡΤ που μιλούσαν για χούντα, μας καλωσόρισαν στο νέο τους κανάλι!!!! Πρώην δημοσιογράφοι της ΕΡΤ που μιλούσαν για χούντα, μας καλωσόρισαν στο νέο τους κανάλι!!!! Reviewed by Unknown on 19:08 Rating: 5
Από το Blogger.