MΕΓΑΛΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ: Διέφυγε στην Αλβανία ο Κούπα




Απογοητευτικά είναι τα νέα στοιχεία των ερευνών της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό του Ιλίρ Κούπα, του πρωτοπαλίκαρου του Μάριον Κόλα, καθώς όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν πως δραπέτευσε στην Αλβανία, ωστόσο η Αστυνομία πιστεύει πως ένας από τους Αλβανούς δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, βρίσκεται ακόμη στην Ελλάδα.

«Σιγή» έχε επικρατήσει τις τελευταίες ημέρες στην ΕΛ.ΑΣ, καθώς τα αποτελέσματα των ερευνών είναι απογοητευτικά όσον αφορά τον εντοπισμό του επικίνδυνου Αλβανού δραπέτη Ιλίρ Κούπα, του οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί σε ένα σπίτι 500 μέτρα από τα ελληνοαλβανικά σύνορα. Αν και οι Αλβανικές αρχές μέχρι στιγμής δεν έχουν ενημερώσει την ΕΛ.ΑΣ πως κάτι τέτοιο έχει συμβεί, τα ανώτατα κλιμάκια τα οποία συντονίζουν τις έρευνες, είναι πεπεισμένα πως ο Κούπα έχει περάσει τα σύνορα.

Ο Κούπα, σε αντίθεση με τον νεκρό αρχηγό του Μάριον Κόλα, δεν έχει «ανοιχτούς» λογαριασμούς στην πατρίδα του, ενώ το γεγονός πως δεν διώκεται για κάποιο έγκλημα στην Αλβανία εκτός του διεθνούς εντάλματος της Ιντερπόλ, ενισχύει τα σενάρια τα οποία τον θέλουν να έχει περάσει στη γείτονα χώρα.

Το κλίμα που επικρατεί στην ΕΛ.ΑΣ, είναι βαρύ καθώς με εξαίρεση τον θάνατο του Μάριον Κόλα και του Φλαμούρ Λίκα και τη σύλληψη του Λίτα Ερμάλ, όλοι οι άλλοι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων είναι ελεύθεροι και μάλιστα οι περισσότεροι έχουν εγκαταλείψει την Ελλάδα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο Αντμίρ Μουρατάι και ο Κλεμέντ Κάλα οι οποίοι φέρονται να βρίσκονται πίσω από την ληστεία τράπεζας στη Λάρισα με λεία ένα εκατομμύριο ευρώ, βρίσκονται κατά πάσα πιθανότητα στην Αλβανία, χωρίς ωστόσο να αποκλείονται και άλλα ενδεχόμενα. Παράλληλα και ο Φάτος Σούλα φαίνεται πως έχει διαφύγει στο Κόσοβο.

Τέλος, ο μόνος δραπέτης των φυλακών Τρικάλων ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα βρίσκεται ακόμη στην Ελλάδα, είναι ο Φλαουλάντ Λούλη, με την ΕΛ.ΑΣ να προσπαθεί να διασταυρώσει πληροφορίες για να κινηθεί προς τον εντοπισμό και την σύλληψη του.


ΠΗΓΗ
MΕΓΑΛΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ: Διέφυγε στην Αλβανία ο Κούπα MΕΓΑΛΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ: Διέφυγε στην Αλβανία ο Κούπα Reviewed by Unknown on 15:51 Rating: 5
Από το Blogger.