Τα 10 Σημάδια: Η παγκόσμια ελίτ χάνει τον έλεγχο!




Το Κάρμα έρχεται για την ελίτ σύντομα. Καθώς οι εξουσιαστές οδηγούνται προς μια καταστροφική ήττα στα πολεμικά τους σχέδια για τη Συρία, τα σημάδια δείχνουν ότι η κυριαρχία τους πάνω στην ανθρωπότητα παρουσιάζει ραγδαία μείωση.
Κατά την τελευταία δεκαετία, η παγκόσμια ελίτ έχει εξορμήσει για να εδραιώσει την εξουσία της πάνω ​​από τον κόσμο. Είναι πάντα το σχέδιό τους, όπως ένας κακοποιός σε ένα βιβλίο κόμικς, αλλά μετά την 9/11, το πρόγραμμα πήγε σε overdrive και στη συνέχεια σε turbo κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης του 2008.
Ωστόσο, είναι καταδικασμένη να αποτύχει επειδή οι άνθρωποι είναι γραφτό να καθοδηγούνται από τη δική τους ελεύθερη βούληση, δεν ελέγχονται, όπως τα ζώα. Όσο περισσότερο η ελίτ προσπαθεί να ελέγξει την ανθρωπότητα, η εντροπία συμβαίνει όλο και περισσότερο. Εντροπία, για όσους δεν γνωρίζουν, είναι η έλλειψη τάξης ή της προβλεψιμότητας. Σταδιακή μείωση σε αταξία.
Παρά το γεγονός ότι η ελίτ εξακολουθεί να απολαμβάνει ένα τεράστιο πλεονέκτημα πλούτου πάνω από τις μάζες, τώρα παραιτήθηκε για να συμπεριφερθεί σαν τύραννος ώστε να διατηρήσει τον έλεγχο. Αυτό, με τη σειρά του, εκθέτει την σκοτεινή πλευρά της, η οποία είχε κρυφτεί έξυπνα για πολύ καιρό. Όχι πια.

Οι άνθρωποι ξυπνούν κατά κύματα, τουλάχιστον τόσο γρήγορα όσο η ελίτ μπορεί να χτίσει ένα πλήρες φάσμα φυλακής μέσα στο matrix. Αφήστε τους να προσπαθούν. Για να παραφράσω τον Victor Hugo, "Κανένας στρατός μπορεί να σταματήσει μια ιδέα της οποίας ο καιρός έχει έρθει."

Εδώ είναι δέκα σημάδια ότι η ελίτ χάνει τον έλεγχο του λαού:
1. Επίσημη βρίσκεται πλέον αποτελεσματικό: Τα ψέματα, λένε, απλά δεν λειτουργούν πια. Υπήρξε μια εποχή κατά την οποία τα επίσημα ψέματα, ειδικά για τον πόλεμο και την ειρήνη, γίνονταν πιστευτά. Σε γενικές γραμμές οι άνθρωποι θέλουν να πιστεύουν ότι λένε την αλήθεια όταν η ζωή και ο θάνατος είναι σε κίνδυνο. Το αγόρι που φώναζε λύκος έχει ήδη φωνάξει πάρα πολλές φορές. Ακόμα κι αν πει την αλήθεια σε αυτό το σημείο, πολύ λίγοι θα το πιστέψουν.
2. Καμία εμπιστοσύνη στην πολιτική: Οι Αμερικανοί πολιτικοί βρίσκονται πάρα πολύ χαμηλά στην υπόληψη του Αμερικάνικου λαού. Η εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδο όλων των εποχών στην Αμερική αλλά και σε όλο τον κόσμο. Οι Mainstream δημοσκοπήσεις δείχνουν μόνο το 10% των πολιτών να έχει εμπιστοσύνη στο Κογκρέσο. Με άλλα λόγια, το 90% δεν πιστεύει ότι αυτοί είναι ικανοί να κυβερνήσουν.
Παρακολουθήστε την συζήτηση στο Δημαρχείο παρακάτω, όπου ένας άνδρας απειλεί τον γερουσιαστή των ΗΠΑ Τζον Μακέιν με σύλληψη για προδοσία Αυτό θα είχε συμβεί ένα ή δύο χρόνια πριν;



3. Καμία εμπιστοσύνη στα μέσα ενημέρωσης: Οι πιο πρόσφατες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το 77% του πληθυσμού δεν εμπιστεύεται πλέον τα εταιρικά ειδησεογραφικά πρακτορεία και τηλεοράσεις. Πως μπορεί μετά να απορεί κανείς γιατί τα μέσα ενημέρωσης απέτυχαν να πουλήσουν τα ψέματα τους για την υποτιθέμενη εκδήλωση χημικών στη Συρία; Με το μονοπώλιό τους μέσω των ερτζιανών κυμάτων, δεν μπορούν πλέον να ισχυρίζονται ότι το μαύρο είναι άσπρο μόνο και μόνο επειδή η γραφειοκρατία λέει έτσι.
4. Απόρριψη των τραπεζίτων: Η Ουγγαρία πρόσφατα έγινε η πρώτη χώρα που ακολούθησε το παράδειγμά της Ισλανδίας διώχνοντας τους διεθνείς τραπεζίτες ( ΔΝΤ ) και εξετάζοντας την δίωξη των προηγούμενων πρωθυπουργών που υποδούλωσαν τους ανθρώπους με το χρέος. Αυτή η τάση πρόκειται να συνεχιστεί ακόμα και αν Έθνη αποφασίσουν να μην θέλουν να ελευθερωθούν(ΕΛΛΑΔΑ).



5. Αιφνίδιο <<ξεκαθάρισμα>> των πράξεων του Βατικανό: Υπό την εξουσία του προηγούμενου πάπα, Πάπα Βενέδικτου, σκάνδαλα που ξέσπασαν προσπάθησαν να συγκαλυφθούν από το Βατικανό π.χ κάλυψη παιδεραστών ιερέων και ξέπλυμα χρήματος και απάτη. Ο Βενέδικτος, σε μια άνευ προηγουμένου κίνηση, ξαφνικά αποσύρθηκε για να δώσει την εξουσία στον φαινομενικά πολύ πιο συμπαθή Πάπα Francis. Ο Πάπας Francis με όλα τα μέτρα που άρχισε να εφαρμόζει εργάζεται έχοντας ως σκοπό να διεκδικήσει εκ νέου την ειρηνική και ταπεινή φήμη της εκκλησίας. Είτε αυτό είναι γνήσιο ή μια κίνηση δημοσίων σχέσεων, είναι χαρακτηριστικό ότι η εκκλησία αναγκάστηκε σε μια τέτοια δραστική μεταστροφή ώστε να σώσει τον εαυτό της από το να χάσει όλη την αξιοπιστία της.
6. Ανταρσία μεταξύ των στρατιωτών: Τέλος. Στρατιώτες, οι οποίοι απαγορεύεται να κάνουν πολιτικές δηλώσεις, μιλούν έξω από τα δόντια ενάντια στον αμερικανικό στρατιωτικό τυχοδιωκτισμό. Όπως ο Αϊνστάιν είπε περίφημα «Οι πρωτοπόροι ενός κόσμου χωρίς πόλεμο είναι οι νέοι άνδρες (και γυναίκες), οι οποίοι αρνούνται τη στρατιωτική θητεία."
7. Στρατιωτικοποιημένο αστυνομικό κράτος: Ένα από τα πιο σκοτεινά σημάδια ότι η ελίτ χάνει την επιρροή της στην εξουσία είναι η κατασκευή του στρατιωτικοποιημένου αστυνομικού κράτους ειδικά εκπαιδευμένου για την καταπολέμηση της εγχώριας πολιτικής αναταραχής. Τοπικοί μπάτσοι με άρματα μάχης και άλλα οπλικά συστήματα εργάζονται με Ομοσπονδιακούς στα κέντρα Fusion, ενεργές μονάδες του Στρατού βρίσκονται σε αμερικανικό έδαφος, για πρώτη φορά στην ιστορία, το δίκτυο κατασκόπων NSA χρησιμοποιείται από την IRS και την DEA , και η εξάλειψη της ορθής διαδικασίας για τους Αμερικανούς υπό τον έλεγχο της NDAA είναι μόνο μερικές από τις τυραννικές κινήσεις που γίνονται για τη διασφάλιση της εγκληματικής ελίτ από την δημόσια αντίδραση. Είναι ολοφάνερο ότι φοβούνται, και θα πρέπει να λογοδοτήσουν για ό, τι έχουν κάνει ενάντια στον αμερικανικό λαό και το Σύνταγμα.



8. Σοβαρά αποσχιστικά κινήματα παντού: Μια κατάσταση απόσχισης από μια μεγαλύτερη πολιτική οντότητα ήταν μία εξαιρετικά περιθωριακή ιδέα, μέχρι τώρα. Στην Αμερική, τα αποσχιστικά κινήματα κερδίζουν το κοινό σε μέρη του Κολοράντο και την Καλιφόρνια. Στην Ευρώπη, σοβαρά αποσχιστικά κινήματα συμβαίνουν στην Ισπανία και τη Σκωτία , καθώς και διάφορα έθνη της ΕΕ φλερτάρουν με την ιδέα της εγκατάλειψης του ευρώ. Αποκέντρωση = Εντροπία!
9. (GMO) ΓΤΟ, τα τρόφιμα που απορρίπτονται παντού: Ελέγξτε το φαγητό και θα ελέγχετε τον κόσμο. Είναι αλήθεια στη θεωρία, αλλά πολύ πιο δύσκολο στην πράξη. Οι ηγέτες των ΓΤΟ όπως η Monsanto εκτέθηκαν . Όλη η οικονομική και πολιτική τους δύναμη δεν μπορεί να νικήσει τη διάδοση των γνώσεων σχετικά με τους κινδύνους των εμποτισμένων με φυτοφαρμάκα τροφών (frankenfoods). Οι ΓΤΟ αγροί που καίγονται σε ένδειξη διαμαρτυρίας στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο , ενημερωμένες χώρες που συνεχίζουν να απορρίπτουν τα προϊόντα τους , καθώς και η νομοθεσία για τη σήμανση κερδίζουν συνεχώς έδαφος.
10. Απελευθέρωση Κάνναβης: Πολλοί που διαβάζουν αυτό θα σκεφτούν ότι η νομιμοποίησης της μαριχουάνας είναι μια επιφανειακή ανάπτυξη. Ωστόσο, είναι ένα σημαντικό σημάδι του τέλους της ελίτ. Τεράστιοι πόροι έχουν δαπανηθεί για να κρατήσουν την κάνναβη παράνομη. Η κάνναβη αποτελεί ένα ισχυρό φάρμακο για τη σωματική, ψυχική και πνευματική υγεία σε όλες τις ηλικίες. Αυτό το φυτό αντιπροσωπεύει μια τεράστια απειλή για τις δομές εξουσίας και τις βιομηχανίες τους, ως εκ τούτου, στην φαινομενικά παράλογη παρανομία του. Η επικείμενη παγκόσμια αντιστροφή της τυραννικής πολιτικής της απαγόρευσης είναι η πρώτη από τις πολλές παραχωρήσεις που έρχονται.

Συγγραφέας: Eric Blair 
ακτιβιστής

Από themindunleashed
Απόδοση Κειμένου dorieas
revealedtheninthwave
Τα 10 Σημάδια: Η παγκόσμια ελίτ χάνει τον έλεγχο! Τα 10 Σημάδια: Η παγκόσμια ελίτ χάνει τον έλεγχο! Reviewed by Unknown on 16:30 Rating: 5
Από το Blogger.