ΦΩΤΟ: Γυναίκες στρατιωτικών τιμούν τους άνδρες τους με... στριπtίζ!




Στους -4 βαθμούς κελσίου, μια ομάδα γυναικών αποφάσισε να γδυθεί για να δημιουργήσει ενα ημερολογίο προς τιμήν των στρατιωτικών συζύγων τους. Ο φωτογράφος ήθελε να συνδυάσει την ομορφιά της Σκωτσέζικης εξοχής με αυτη του γυναικείου σώματος. Σύμφωνα με τον φωτογράφο η δυναμικότητα που εμπνέει το γυναικείο σώμα και το τοπίο αλληλοσυμπληρώνονται.
Το πρόσωπο των γυναικών δεν φαίνεται σε καμία απο τις φωτογραφίες, επιτηδες, καθώς η κάθε γυναίκα, αντιπροσωπεύει όλες τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων.





Οι γυναίκες - που αποκαλούνται Garrison Girls για το ημερολόγιο - ειναι σύζυγοι ανδρών των Βρετανικών Ένοπλων Δυνάμεων και γδύθηκαν στα παγωμένα βουνά της Σκωτίας για τις καλλιτεχνικές φωτογραφίες.





Γυμνές, οι γυναίκες - που αξίζει να σημειώσουμε οτι δεν ειναι μοντέλα - ξαπλωνουν πάνω στα βράχια διπλα απο ενα ποτάμι, φαινονται γυμνές στο παράθυρο ενός Σκωτσέζικου κάστρου, όπως και πάνω σε μια ξύλινη γέφυρα.





Κράνη, μπερέδες και στρατιωτικές τσάντες ειναι διακριτικά τοποθετημένες στα εντυπωσιακά πλάνα για να υπενθυμίζει το κοινό οτι οι φωτογραφίες ειναι συνδεδεμένες με ένοπλες δυνάμεις.





Τα χρήματα που θα μαζέψουν οι γυναίκες απο τις πωλήσεις του ημερολογίου θα χρησιμοποιηθούν για να βοηθήσουν τους στρατιώτες με PTSD (Διαταραχή μετα-τραυματικού στρες)









ΠΗΓΗ
ΦΩΤΟ: Γυναίκες στρατιωτικών τιμούν τους άνδρες τους με... στριπtίζ! ΦΩΤΟ: Γυναίκες στρατιωτικών τιμούν τους άνδρες τους με... στριπtίζ! Reviewed by Unknown on 22:00 Rating: 5
Από το Blogger.