Θα τρελαθούμε τελείως!!! Ο γύρος του κόσμου με Vespa! από Έλληνες!!!

Αναχώρηση 27 Οκτωβρίου 2013
Είμαστε ο Θάνος και ο Στέργιος, δυο φίλοι με βασικό κοινό χαρακτηριστικό πως οδηγούμε Vespa και για πολλούς και διάφορους λόγους, άλλους κοινούς και άλλους όχι, πήραμε πριν από ένα χρόνοτην απόφαση να προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιδικό μας όνειρο πραγματικότητα…
Το γύρο του κόσμου με Vespa!
Ο καιρός πέρασε γρήγορα, το πρωτογενές πλεόνασμα είναι πραγματικότητα, οι δουλειές ανοίξανε και το χρήμα πλέον ρέει άφθονο!
Έτσι, πιστοί στο ραντεβού, αν και αναβάλαμε τον Απρίλη για λόγους περισσότερο μνημονιακούς,ξεκινάμε την Κυριακή στις 27 Οκτωβρίου 2013 να ζήσουμε το δικό μας Success Story, ελπίζονταςφυσικά σε μια λίγο καλύτερη κατάληξη από αυτή του Αντώνη!
Το πλάνο μας είναι πολύ απλό και έχει ως εξής…”Ξεκινάμε και όπου μας βγάλει!”.
Καλά μην βαράτε, έχουμε ένα πολύ πιο γενικό μπούσουλα, σύμφωνα με τον οποίο σε ένα χρόνοαπό την εκκίνηση θα “πρέπει” να έχουμε κάνει τον γύρο της Αφρικής. Απλά επειδή και μόνο στοάκουσμα αυτού του “ένας χρόνος – γύρος Αφρικής” και οι πλέον έμπειροι ταξιδιώτες αντιδρούν κάπως περίεργα, δυσανασχετούν και στην καλύτερη των περιπτώσεων γελάνε μαζί μας και μας προσγειώνουν λίγο άτσαλα στην πραγματικότητα, είπαμε κι εμείς να αφήσουμε το άγχος και τα πρέπει ΕΞΩ από αυτό το ταξίδι. Αυτό το ταξίδι θα είναι ταξίδι ζωής. Η μάλλον περιπέτεια ζωής!


Έτσι θέλουμε να το αντιμετωπίσουμε απ’την πρώτη μέρα.
Ούτε πίεση, ούτε άγχος, ούτε πρόγραμμα!Απλά βγαίνουμε στον δρόμο και ΖΟΥΜΕ!
Με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη για τον Στέργιο και τη Λάρισα για τον Θάνο και καβάλα στις 2 βέσπες μας, έχουμε ως αρχικό στόχο να φτάσουμε στο Μαρόκο με καράβι μέσω Ιταλίας.
Έτσι θα πατήσουμε για πρώτη φορά Αφρικανικό έδαφος με τα μικρά μας 2τροχα!Με όλο μας τον εξοπλισμό φορτωμένο, θα κινούμαστε αναλόγως με τα κέφια μας.Υπολογίσαμε στο περίπου πως αν καταφέρουμε να καλύψουμε την περιφέρεια της Αφρικήςοδηγώντας, τα χιλιόμετρα που θα έχουμε γράψει έκαστος θα είναι κοντά στις 40.000 με 50.000!

Κι αν δεν μας φάει κανένα λιοντάρι στη ζούγκλα, θα συνεχίσουμε προς Ασία ή Νότια Αμερική.Εδώ επιβιώνουμε τόσα χρόνια μέσα σε μια κοινωνία γεμάτη άγρια θηρία, θα πτοηθούμε από μερικά γατάκια;
Ίδωμεν…

Για νέα μας, φωτογραφίες και βίντεο από το ταξίδι και πολλά άλλα, μπορείτε να επισκεφτείτε 


Θα τρελαθούμε τελείως!!! Ο γύρος του κόσμου με Vespa! από Έλληνες!!!  Θα τρελαθούμε τελείως!!! Ο γύρος  του κόσμου με Vespa! από Έλληνες!!!  Reviewed by Unknown on 20:00 Rating: 5
Από το Blogger.