ΠΕΡΙΕΡΓΟ: Ρομπότ βαρέθηκε να κάνει δουλειές στο σπίτι και αυτοκτόνησε!!!!!!

Αντιμέτωποι με ένα περίεργο περιστατικό ήρθαν οι πυροσβέστες σε μία αυστριακή πόλη. Κλήθηκαν να σβήσουν μία φωτιά την οποία άναψε ένα ρομπότ για να αυτοκτονήσει!
Οπως προκύπτει, το μικρό ρομπότ που καθάριζε την κουζίνα, είχε... βαρεθεί να κάνει δουλειές. Ο 44χρονος ιδιοκτήτης ανέφερε ότι το έκλεισε πριν φύγει από το σπίτι με τη σύζυγο και το γιο του. Κατά ένα περίεργο τρόπο όμως, το ρομπότ άνοιξε ξανά, προχώρησε πάνω στον πάγκο εργασίας και σταμάτησε πάνω στην κουζίνα, που ήταν ζεστή ακόμη. Αμέσως έπιασε φωτιά και μέχρι να φτάσει στο σπίτι η πυροσβεστική, ο «βοηθός» είχε μετατραπεί σε ένα βουνό αποκαΐδια.
«Δεν ξέρω αν ήταν αυτοκτονία του ρομπότ, αλλά ο ιδιοκτήτης επιμένει ότι έκλεισε τη συσκευή πριν φύγει. Είναι μυστήριο το πώς ενεργοποιήθηκε πάλι και προχώρησε ως την κουζίνα», είπε στην Daily Mail ένας από τους πυροσβέστες. Γεγονός είναι πάντως πως αν πράγματι το ρομπότ είχε βαρεθεί να κάνει δουλειές και αποφάσισε να εκδικηθεί τους «κυρίους» του, το πέτυχε. Η οικογένεια δεν μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι της προς το παρόν, καθώς προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές από την πυρκαγιά.

πηγη
ΠΕΡΙΕΡΓΟ: Ρομπότ βαρέθηκε να κάνει δουλειές στο σπίτι και αυτοκτόνησε!!!!!! ΠΕΡΙΕΡΓΟ: Ρομπότ βαρέθηκε να κάνει δουλειές στο σπίτι και αυτοκτόνησε!!!!!! Reviewed by Unknown on 10:30 Rating: 5
Από το Blogger.