VIDEO: Το απίστευτο ατύχημα του Κενυάτη μαραθωνοδρόμου που έπεσε πάνω σε...τραμ!!!!!

Μικρογραφία
Ο Μαραθώνιος της Αθήνας του 2007 έμεινε στην ιστορία από ένα πρωτοφανές περιστατικό



Ημέρα Μαραθωνίου χθες για την Αθήνα. Οι φανατικοί του αγωνίσματος θα θυμούνται τον Μαραθώνιο του 2007 από το απίστευτο ατύχημα του Κενυάτη James Kipkenboy που έκανε τότε το γύρο του κόσμου.

Το περιστατικό ήταν αρκετά περιπετειώδες αφού ξεκίνησε από το 41ο χιλιόμετρο της διαδρομής, όταν ο δρομέας έπεσε κάτω λιπόθυμος. Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι υπεύθυνοι και ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο το οποίο έφθασε σε 6 λεπτά.

Την ώρα όμως που οι τραυματιοφορείς ήταν έτοιμοι να πάρουν τον Κενυάτη, αυτός σηκώθηκε και συνέχισε το τρέξιμο εμφανώς αποπροσανατολισμένος. Η ζάλη του τον έκανε να μην στρίψει αριστερά στο Παναθηναικό Στάδιο για να τερματίσει και να συνεχίσει το τρέξιμο προς τις γραμμές του τραμ.

Οι έκπληκτοι θεατές δεν μπόρεσαν να τον σταματήσουν με  αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε τραμ που για κακή του τύχη πέρναγε εκείνη την ώρα. Αν και στην αρχή φάνηκε σοβαρός ο τραυματισμός, ευτυχώς ο Kipkenboy τη γλύτωσε με λίγα ραγίσματα τα οποία τον κράτησαν μερικές μέρες στο νοσοκομείο.




πηγη
VIDEO: Το απίστευτο ατύχημα του Κενυάτη μαραθωνοδρόμου που έπεσε πάνω σε...τραμ!!!!! VIDEO: Το απίστευτο ατύχημα του Κενυάτη μαραθωνοδρόμου που έπεσε πάνω σε...τραμ!!!!! Reviewed by Unknown on 13:00 Rating: 5
Από το Blogger.