ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ, ΠΡΙΝ "ΧΑΣΟΥΜΕ" ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ


Χάνουμε τα παιδιά μας!!!
Όσοι έχουν παιδιά στην ηλικία των 20, 25, 30 ετών, σε ηλικία δηλαδή που μπορούν να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της καταστροφής του μέλλοντός τους, καταλαβαίνουν τί εννοώ.. Τα βλέπουμε να τριγυρνούν σαν ζαλισμένα, απελπισμένα, μη βλέποντας οδό διαφυγής, μη μπορώντας να προγραμματίσουν κάποιο μέλλον. Δεν μπορούν όλα να διαφύγουν στο εξωτερικό για κάποια καλύτερη τύχη. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ!!! Τα περισσότερα μένουν εδώ, να ”φυλάττουν” προδομένες ”Θερμοπύλες”... Ποιες θα είναι οι βαθύτερες σκέψεις τους..; Αυτές που δεν μας λένε..; Τί θα σκέφτονται, για μας και το μέλλον που τους επιφυλάξαμε...(;)
Το μέλλον που τους φτιάξαμε, όχι γιατί ”τα φάγαμε”, (σιγά τη μεγάλη ζωή που κάναμε!), αλλά ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΠΙ ΤΡΕΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ, ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!
Όσοι αισθανόμαστε έστω και ψήγματα ενοχής απέναντι στα παιδιά μας, σε όλα τα παιδιά της νέας γενιάς, πρέπει να.... δράσουμε. Πρέπει να επανορθώσουμε πάση θυσία το κακό που προξενήσαμε.
Να μπούμε εμείς πρώτοι μπροστά, και να ανατρέψουμε με ειρηνικούς αγώνες, πρώτα την δωσίλογη αυτή ”κυβέρνηση”, και κατόπιν όλο το πλέγμα διαπλοκής που στηρίζει αυτό το διεφθαρμένο κοινωνικοπολιτικό σύστημα. Έτσι θα εξιλεωθούμε.. Και θα σώσουμε καὶ τα παιδιά μας!!!

πηγή
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ, ΠΡΙΝ "ΧΑΣΟΥΜΕ" ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ, ΠΡΙΝ "ΧΑΣΟΥΜΕ" ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ   Reviewed by Unknown on 17:30 Rating: 5
Από το Blogger.