ΣΟΚ!!! Έβαλε τον γάτο στον φούρνο μικροκυμάτων!


Με ποινή φυλάκισης 14 εβδομάδων καταδικάστηκε την Πέμπτη από δικαστήριο του Μπάρνσλεϊ, στη Βόρεια Αγγλία, για τον μαρτυρικό θάνατο του γάτου της μία ...
23χρονη Βρετανίδα. Παράλληλα, της επιβλήθηκε και απαγόρευση διά βίου ιδιοκτησίας κατοικίδιου ζώου, αλλά και απαγόρευση δυνατότητας αναθεώρησης της συγκεκριμένης ποινής.

Η Λώρα Κάνλιφι προκειμένου να τιμωρήσει -όπως υποστήριξε- τον γάτο της Μόγλι για το γεγονός ότι σκότωσε κι έφαγε το χρυσόψαρο, τον έβαλε στο φούρνο μικροκυμάτων, προγραμματίζοντάς τον να λειτουργεί για πέντε λεπτά! Τελικά, συνειδητοποιώντας σε τι μαρτύριο έθεσε το κατοικίδιό της, σταμάτησε τον φούρνο μικροκυμάτων μετά από ένα λεπτό. Ωστόσο, για το ζώο ήταν ήδη πολύ αργά, καθώς λίγο αργότερα ξεψύχησε.

«Πρόκειται για μία πράξη απόλυτα τρομερής σκληρότητας σε ένα ζώο που σας εμπιστεύτηκαν» δήλωσε ο δικαστής Τζον Φόστερ, τονίζοντας ότι η χειρονομία της 23χρονης είναι «ανεξήγητη».

Η καταδίκη της κατηγορουμένης προκάλεσε έκπληξη στην υπεράσπιση που είχε με σθένος υποστηρίξει τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η πελάτισσά της. Μάλιστα, κατά την ακροαματική διαδικασία, προσκόμισε στο δικαστήριο και έγγραφα που επιβεβαίωναν τον εγκλεισμό της σε ψυχιατρικό θεραπευτήριο.

πηγή
ΣΟΚ!!! Έβαλε τον γάτο στον φούρνο μικροκυμάτων! ΣΟΚ!!! Έβαλε τον γάτο στον φούρνο μικροκυμάτων! Reviewed by Unknown on 15:30 Rating: 5
Από το Blogger.