Δεν σου βγαίνει το καμάκι; Για ρίξε μια ματιά τι πρέπει να προσέχεις αν θες να σε προσέχουν οι γυναίκες!



Αναρωτιέσαι γιατί κάποιες φορές δεν έχει αίσιο τέλος το καμάκι σου ή δεν σε προσέχουν οι γυναίκες;

1. Ας μιλήσουμε για τρίχες

Φρόντισε να λούζεις τα μαλλιά σου μέρα παρά μέρα, ενώ αν χρησιμοποιείς κάποιος προϊόν styling, καθημερινά! Επίσης, αν δεν έχεις και πολλά μαλλιά στο κεφάλι σου, ζήτα από τον κομμωτή σου ένα κούρεμα που θα καλύπτει τις κενές περιοχές ή, τουλάχιστον, δεν θα τις κάνει να φαίνονται τόσο έντονα.

Τα γένια είναι της μόδας! Προσοχή, όμως, να έχεις γενάκια 3 – 4 ημερών και όχι να κυκλοφορείς σαν παπάς ή Αγιορείτης μοναχός…

Για σένα που προτιμάς το ξυρισμένο πρόσωπο, φρόντισε να ξυρίζεσαι σωστά

2. Με το πρόσωπο καθαρό

Προσπάθησε να εντάξεις την καθαριότητα και ενυδάτωση του προσώπου σου στις καθημερινές σου συνήθειες. Αφού σηκωθείς από το κρεβάτι και πλυθείς, μην παραλείψεις να χρησιμοποιήσεις μια καλή ενυδατική κρέμα – σίγουρα, θα ακούσεις πολλά «πόσο φρέσκος δείχνεις».

Αν έχεις μαύρους κύκλους, προσπάθησε να κοιμάσαι περισσότερο. Αν ο ύπνος είναι για σένα πολυτέλεια, υπάρχουν tips (όπως π.χ. οι φέτες αγγουριού, τα σακουλάκια τσαγιού και οι φέτες πατάτας), αλλά και οι κατάλληλες κρέμες ματιών.

3. Χαμογέλα

Ένα πλατύ χαμόγελο δεν περνά ποτέ απαρατήρητο! Χρησιμοποίησε οδοντικό νήμα μία φορά την ημέρα και βούρτσιζε τα δόντια σου μετά από κάθε γεύμα (στην χειρότερη περίπτωση το πρωί και το βράδυ).

Για το τέλειο αποτέλεσμα και δροσερή αναπνοή, κάνε πλύσεις με στοματικό διάλυμα.

4. Χέρια απαλά

Δεν είναι ντροπή να χρησιμοποιήσεις κρέμα χεριών! Ειδικά τώρα που «πιάνουν» τα κρύα, τα σκασμένα χέρια κάθε άλλο παρά υπέρ σου μετράνε.

Άπλωσε μια μικρή ποσότητα κρέμας, τρίψε καλά τα χέρια σου μεταξύ τους και… ρίξ’ το στα χάδια!

5. Μου μυρίζει χάρμα γεύση

Το άρωμά σου είναι η «υπογραφή» σου! Προτίμησε ένα άρωμα που ταιριάζει στην μυρωδιά του δέρματός σου και στην περίσταση

Να θυμάσαι πως τα ελαφριά αρώματα είναι προτιμότερα για τις πρωινές ώρες και τα πιο βαριά για τις βραδινές σου εμφανίσεις, ενώ πρέπει οπωσδήποτε να έχεις κάνει μπάνιο πριν αρωματιστείς και να μην είσαι ιδρωμένος γιατί αλλιώς… θα έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα!

πηγή
Δεν σου βγαίνει το καμάκι; Για ρίξε μια ματιά τι πρέπει να προσέχεις αν θες να σε προσέχουν οι γυναίκες! Δεν σου βγαίνει το καμάκι; Για ρίξε μια ματιά τι πρέπει να προσέχεις αν θες να σε προσέχουν οι γυναίκες! Reviewed by Unknown on 14:00 Rating: 5
Από το Blogger.