Έξυπνοι τρόποι για να μην τρώτε τα νύχια σας!




Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι, που έχουν την κακή συνήθεια, να τρώνε τα νύχια τους και μάλιστα με πολύ άσχημες συνέπειες για την εμφάνιση των χεριών τους.
Σίγουρα η κυριότερη αιτία, βρίσκεται στον ψυχολογικό τομέα. Σκεφτείτε πόσο άσχημη εμφάνιση παρουσιάζουν τα νύχια όταν δεν είναι περιποιημένα, αλλά και φαγωμένα σε μια γυναίκα. Μπορείτε όμως να κάνετε κάτι για να το ξεπεράσετε;

Σας έχουμε κάποιες έξυπνες συμβουλές, που σταδιακά θα ξεπεράσετε αυτή την κακή συνήθεια και θα απολαμβάνετε την πολύ καλή εμφάνιση των χεριών σας. Κρατήστε τα χέρια σας απασχολημένα σε διάφορες δραστηριότητες έτσι, ώστε να μην φτάνουν καν στο στόμα σας. Αν πάλι νιώσετε εκνευρισμό και άγχος τότε χρησιμοποιήστε ένα αντικείμενο anti-stress όπως ένα μπαλάκι.
Το ζητούμενο είναι να αντικαταστήσετε την κακή συνήθεια με μια που δεν θα προκαλεί προβλήματα. Μπορείτε να καλύψετε τα χέρια σας μέσα στο σπίτι καθώς κάνετε δουλειές, αλλά και τις ελεύθερες ώρες σας για να μπορείτε να απομακρύνεται την ανάγκη σας για να δάγκωσε τε τα νύχια σας. Χρησιμοποιήστε τα ειδικά.
Έξυπνοι τρόποι για να μην τρώτε τα νύχια σας! Έξυπνοι τρόποι για να μην τρώτε τα νύχια σας! Reviewed by Unknown on 16:56 Rating: 5
Από το Blogger.