Αντίχριστος βανδαλισμός με κούκλες του «Ιησού μωρό» που κρεμιούνται σε κατάστημα χόμπι λόμπι



Ένα βίντεο με την ονομασία «Χριστιανικός καταναλωτισμός» φαίνεται να δείχνει ένα άτομο να εισέρχεται σε ένα κατάστημα χόμπι λόμπι στο Poughkeepsie στη Νέα Υόρκη και να διαπράττει μια πράξη αντιχριστιανικού βανδαλισμού εντός του καταστήματος.

Το βίντεο παρουσιάζει το άτομο να τοποθετεί διάφορες γυμνές κούκλες με συρμάτινες κρεμάστρες περασμένες μέσα από τα κεφάλια τους σε ένα από τα ράφια του καταστήματος.

Οι γυμνές κούκλες μωρά έχουν μακριά μαλλία και γενειάδες και κοσμούνται με τις ετικέτες που διαφημίζουν τις κούκλες ως «Εκτρωμένο μωρό Ιησούς.»

Δείτε το βίντεο

Το άρθρο συνεχίζεται ...



Σε ένα άλλο κομμάτι της «τέχνης» που παράγεται πάλι από τον Ron English σε ενα πολύ ανησυχητικό βίντεο που φορτώθηκε στη σελίδα του Ron English στο YouTube , επιχειρεί να παίξει με τους φόβους της παράνομης έκτρωσης, όπου θα προκαλέσει τις γυναίκες να στραφούν σε αυτο-εκτρώσεις και να πεθάνουν.

Το βίντεο απεικονίζει μια γυμνή γυναίκα να στέκεται μπροστά σε μια πινακίδα και να δίνει στον εαυτό της μια υποτιθέμενη «άμβλωση».

Καθώς συνεχίζεται η ροή του βίντεο, δείχνει την γυναίκα να βάζει μια κρεμάστρα στον κόλπο της και σε εκείνο το σημείο αρχίζει να ρέει κόκκινο χρώμα στην πινακίδα ακριβώς πίσω της.

Εγώ δεν έχω δει το έργο τέχνης που να δείχνει τις γυναίκες που σκοτώθηκαν από νόμιμη άμβλωση ακόμη-αλλά-είμαι βέβαιος ότι είναι στη λίστα του Ron English. Η ΟΧΙ;

Ο English είναι ίσως ο πιό γνωστός για τη ζωγραφική του «Αβραάμ Ομπάμα», ο οποίος μεταμόρφωσε το πρόσωπο του Μπαράκ Ομπάμα και του Αβραάμ Λίνκολν και παράνομα δημοσίευσε σε όλη την πόλη της Βοστώνης, σε μια προσπάθεια να στηρίξει την εκλογή του Ομπάμα το 2008.

Δείτε το βίντεο: ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ



ΠΗΓΗ
Αντίχριστος βανδαλισμός με κούκλες του «Ιησού μωρό» που κρεμιούνται σε κατάστημα χόμπι λόμπι Αντίχριστος βανδαλισμός με κούκλες του «Ιησού μωρό» που κρεμιούνται σε κατάστημα χόμπι λόμπι Reviewed by Unknown on 21:00 Rating: 5
Από το Blogger.