Οι άσχημοι χαρακτηρισμοί και τα καυστικά σχόλια του Νίκου Μαστοράκη για τη Χαρούλα Αλεξίου…


Οι άσχημοι χαρακτηρισμοί και τα καυστικά σχόλια του Νίκου Μαστοράκη για τη Χαρούλα Αλεξίου…

Με αφορμή τη συναυλία της Χαρούλας Αλεξίου για τις απολυμένες καθαρίστριες και την…
πρωτοβουλία της να τραγουδήσει φορώντας…γάντι… ο Νίκος Μαστοράκης κάνει τη δική του σκληρή κριτική στην τραγουδίστρια. Συγκεκριμένα ο γνωστός παρουσιαστής και παραγωγός έγραψε στο Facebook του:



 «ΧΑΡΟΥΛΑ Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ
 Πολυ εντυπωσιακοί το τέχνασμα της Χαρούλας Σύριζα να ενταχθεί στη μηχανή προπαγάνδας που ασχολείται (και μας απασχολει) μήνες τώρα με τις απολυμένες καθαρίστριες.
Το κόκκινο κομματικο γάντι (οι καθαρίστριες χρησιμοποιούν κίτρινα) και η συνθηματολογία («αποψε είμαστε ολες καθαρίστριες»), της έφεραν ογκώδη δημοσιότητα σε εποχή ισχνών αγελάδων και ίσως ειναι  καιρός  αλλες Χαρούλες, εκπεσουσες των προβολέων και των μυθικών μεροκάματων, να κάνουν το ιδιο για αλλους απολυόμενους. Π.χ. συναυλία Γιάννη Πάριου για τους ανέργους της Imaco και του Λυμπέρη. Συναυλία Μαζωνακη για τους ανέργους του Alter. Η Δημητρα Γαλάνη για τις άνεργες μοντελες.
Ο Νοτης Σφακιανακης για τους ανέργους Χρυσαυγιτες. Γενικως, δηλαδή, να εχουμε μια συναυλία την ημέρα ώστε αφού ο αρτος δεν ειναι δωρεάν, να είναι τουλάχιστον το θέαμα. Ίσως μάλιστα ο υπερβολικά ενορχηστρωμένος συριζαγωνας των «καθαριστήριων» να καθαρίσει και για αλλες ελάχιστες κατηγορείς εργαζομένων που θα ήθελαν να ειναι μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι:
Οδηγοί ταξί, εμποροϋπάλληλοι, μικροπωλητές, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι. Αν το δικαιούνται οι καθαρίστριες, γιατί οχι και οι αλλοι;»

Οι άσχημοι χαρακτηρισμοί και τα καυστικά σχόλια του Νίκου Μαστοράκη για τη Χαρούλα Αλεξίου… Οι άσχημοι χαρακτηρισμοί και τα καυστικά σχόλια του Νίκου Μαστοράκη για τη Χαρούλα Αλεξίου… Reviewed by F.R.A.U.L.E.I.N AC on 21:43 Rating: 5
Από το Blogger.