Ξάνθη: Στρατηγός τοποθετεί σε πανύψηλο ιστό τη μεγαλύτερη Ελληνική Σημαία που υψώθηκε ποτέ και εκνευρίζει τους “τουρκόφιλους” (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ένας Στρατηγός ε.α που πήρε σβάρνα τα Πομακοχώρια της Ξάνθης και ανοίγει Εκκλησιές , ένας Έλληνας που δεν υπολογίζει τουρκοπράκτορες και στελέχη του Προξενείου ούτε βέβαια την τοπική αλλά και την αθηναϊκή ελίτ, ξεκίνησε ένα αγώνα που δικαιώνεται: Να υψώσει τη μεγαλύτερη Ελληνική Σημαία στο ύψωμα Αυγό στην θέση της παλιάς Σημαίας !

Χωρίς καμιά βοήθεια από “ελληναράδες” και μεγαλόσχημους αλλά με την Ευλογία του Δεσπότη της Ξάνθης που πολλοί τον παρομοιάζουν με τον Παπαφλέσα της Θράκης και με τη βοήθεια του απλού λαού, κατόρθωσε το ακατόρθωτο !
Η σημαία των 70 τετρ. μέτρων και ο ιστός – πυλώνας των 18Μ είναι ήδη έτοιμα και αναμένουν την μεταφορά του στο ύψωμα “Αυγό”.
2434
Ο Στρατηγός κάνει έκκληση στο ΓΕΣ για την συνδρομή Ελικοπτέρου της Α.Σ για την μεταφορά του ιστού αλλά και της Ελληνικής Σημαίας που θα είναι ορατή από παντού ενώ θα φωτίζεται και την νύχτα ώστε να ανεβάζει το ηθικό των Πολιτών της Ξάνθης και να τρομάζει τους λογής -λογής επισκέπτες από την Τουρκία που θεωρούν και συμπεριφέρονται στη Θράκη μας περίπου ως Τουρκική Επαρχία, αφού κάποιοι, στο όνομα της Ευρώπης και της Δημοκρατίας τους έδωσαν αυτό το δικαίωμα…
Untitled-1
ΠΗΓΗ
Ξάνθη: Στρατηγός τοποθετεί σε πανύψηλο ιστό τη μεγαλύτερη Ελληνική Σημαία που υψώθηκε ποτέ και εκνευρίζει τους “τουρκόφιλους” (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Ξάνθη: Στρατηγός τοποθετεί σε πανύψηλο ιστό τη μεγαλύτερη Ελληνική Σημαία που υψώθηκε ποτέ και εκνευρίζει τους “τουρκόφιλους” (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Reviewed by F.R.A.U.L.E.I.N AC on 00:36 Rating: 5
Από το Blogger.