ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ… Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΣΧΩΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ…


Η διαδικασία επιβολής του Παγκοσμιοποιημένου Συστήματος, το όποιο θα ελέγχει ολοκληρωτικά τον άνθρωπο, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων έχει ήδη καταφέρει τον περιορισμό της ελευθερίας του ατόμου, ενώ παράλληλα καταστρώνει και εφαρμόζει σχέδια για την απόλυτη υποδούλωσή του, χρησιμοποιώντας τα μεγαλύτερα επιστημονικά επιτεύγματα.
Μέσω της τεχνολογίας η Νέα Τάξη Πραγμάτων προχωρά στην κατάληψη του σώματος ώστε να μπορεί ανά πάσα στιγμή να ελέγχει τους πάντες και τον κάθε άνθρωπο χωριστά. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα προωθείται συστηματικά η ευρεία χρήση των εμφυτευμάτων για δήθεν ιατρικούς λόγους, ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για μια προσπάθεια ελαχιστοποίησης της δυσπιστίας του κοινού ως προς την εισβολή μηχανών στο σώμα του.
Το μεγαλεπήβολο αυτό σχέδιο ονομάζεται «το επόμενο μεγάλο σύνορο»… Το HELLASFORCE σας παρουσιάζει βήμα βήμα τους τρόπους με τους οποίους θα το επιτύχει αυτό…
3. «Κυβερνό»-χάπια που «μιλούν» απευθείας στο γιατρό


Τα εμφυτεύματα δεν θα επικοινωνούν μόνο με τα smartphones, αλλά θα βρίσκονται σε «ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας» με τον θεράποντα γιατρό κάθε ανθρώπου.
Σε ένα project που ονομάζεται «Πρωτέας», μια βρετανική ερευνητική ομάδα αναπτύσσει κυβερνο-χάπια με ενσωματωμένους μικροεπεξεργαστές, τα οποία θα μπορούν να στέλνουν απευθείας γραπτά μηνύματα στο γιατρό.
Τα χάπια θα παρέχουν στους γιατρούς πληροφορίες για το αν ο ασθενής λαμβάνει σωστά τη θεραπεία του και αν αυτή έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Πάθατε σοκ… Καλύτερα να αρχίσετε να το συνηθίζετε γιατί σύντομα θα δείτε την εφαρμογή όλων αυτών… Και δεν είναι το μοναδικό τεχνολογικό εμφύτευμα της Νέας Τάξης Πραγμάτων που τρομάζει…

ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ… Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΣΧΩΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ… ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ… Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΣΧΩΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ… Reviewed by Unknown on 01:00 Rating: 5
Από το Blogger.