ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΤΡΩΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ

Εθισμένη στο πλαστικό είναι μια 18χρονη από την Καλιφόρνια, που αρέσκεται στο να τρώει προϊόντα από αυτό το υλικό. Μάλιστα, τα έντεκα τελευταία χρόνια έχει φάει πάνω από 60.000.
«Έχω φάει σχεδόν τα πάντα. 12 τηλεχειριστήρια, 100 πιρούνια, 1000 ξίφη κοκτέιλ, 5.000 χάντρες, 2 πιπίλες, 3 θήκες cd, 10 μπουκάλια νερού, 50 κρεμάστρες, 25 καπάκια και ένα σωρό άλλα», δηλώνει με περηφάνια, η Καιλίν, που ζει στο Σακραμέντο.

Ξεκαθαρίζει πως αισθάνεται έντονη την ανάγκη να το κάνει και τονίζει πως της αρέσει τόσο η γεύση όσο και η υφή του πλαστικού. Μάλιστα, όπως διευκρινίζει, από τα πιο αγαπημένη της είναι τα τηλεχειριστήρια.
Η ίδια γνωρίζει πως αυτό που κάνει είναι επικίνδυνο για την υγεία της, αλλά δεν μπορεί να σταματήσει. Όσο για την νούμερο ένα… τροφή που της αρέσει: τα ξίφη για κοκτέιλ, τα οποία μπορεί να βρίσκει εύκολα στο εστιατόριο που εργάζεται. Τέλος, τρώει τουλάχιστον 15 κομμάτια πλαστικό κάθε μέρα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΤΡΩΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΤΙ ΤΡΩΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ Reviewed by Unknown on 17:00 Rating: 5
Από το Blogger.