Απίστευτο! Πήγε για θεραπεία κυτταρίτιδας και βρέθηκε τσιμεντωμένη

Στελέχη της εταιρείας χρησιμοποίησαν καλέμι και σφυρί για να αφαιρέσουν το υλικό από τα πόδια της...
Πήγε στο ινστιτούτο ομορφιάς στην και βγήκε... καλουπωμένη! Δεν πίστευε στα μάτια της 30χρονη από την αχαϊκή πρωτεύουσα που δέχθηκε πρόταση από εργαζόμενη στην εταιρεία να απευθυνθεί σε «ειδικό» για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας!
Η γυναίκα το σκεφτόταν, το ξανασκεφτόταν, απογοητευμένη όμως από την εξέλιξη του δέρματός της... σε επίμαχα σημεία, αποφάσισε να ενδώσει! Και που να ήξερε τι θα της συμβεί!
Αφού συζήτησε με στέλεχος της εταιρείας, οδηγήθηκε στην «ειδικό»! Η οποία εφάρμοσε στα πόδια της, μία ειδική θεραπεία για την κυτταρίτιδα η οποία όπως της είπε... στηρίζεται στον άργιλο!

Της είπε δε πως ο ειδικός άργιλος που χρησιμοποιήθηκε στους μηρούς της ανυποψίαστης 30 χρονης... θα έχε σταδιακά το καλύτερο αποτέλεσμα για την εξαφάνιση της κυτταρίτιδας η οποία ως γνωστόν αποτελεί τον εφιάλτη για πολλές γυναίκες!
Μόνο που συνέβη το εξής... δυσάρεστο! Η ο άργιλος ήταν κάκιστης ποιότητας, ή... ήταν τελικά λευκό τσιμέντο...!
Δεν εξηγείται διαφορετικά! Η πολυέξοδη θεραπεία κατέληξε σε φιάσκο! Η 30χρονη στην κυριολεξία... «καλουπώθηκε»! Είχε κολλήσει, έβαλε τις φωνές και αντελήφθη πως... δεν μπορούσε να κουνηθεί από τη μέση και κάτω! Είναι χαρακτηριστικό πως στον χώρο επικράτησε πανικός, έφθασαν και άλλοι ειδικοί οι οποίοι τελικά για να «ξεκαλουπώσουν» την άτυχη γυναίκα, άρχισαν να σπάνε το λευκό υλικό που είχε χρησιμοποιηθεί για την θεραπεία με «καλέμι και σφυρί! Λες και ήταν οικοδόμοι!
Μετά από κάποια λεπτά της ώρας... η 30χρονη Πατρινή... κατάφερε να σταθεί στα πόδια της! Το τι έγινε στο Ινστιτούτο, δύσκολα περιγράφεται. Ζήτησε να της δοθούν αμέσως τα χρήματα που είχε καταβάλλει και φυσικά απείλησε με μηνύσεις.
Η υπόθεση, όπως και πολλές άλλες παρόμοιες θα απασχολήσουν την ελληνική δικαιοσύνη.
Δεκάδες οι καταγγελίες!Θα πρέπει να σημειωθεί πως τα ινιστιτούτα αισθητικής δέχονται κάθε χρόνο δεκάδες καταγγελίες από πελάτισσές τους. Οι ειδικοί εξηγούν πως αρκετές προσφορές που κάνουν τα συγκεκριμένα Κέντρα- όσο ελκυστικές και αν φαίνονται- κρύβουν κινδύνους για τον ανυποψίαστο καταναλωτή ο οποίος διαβαίνει την πόρτα μιας τέτοιας επιχείρησης κυνηγημένος από τις... ενοχές για τις διατροφικές ατασθαλίες.
«Πολλές από τις εν λόγω επιχειρήσεις ακολουθούν μια σειρά από παράνομες πρακτικές, όπως το να ζητούν προκαταβολή χρημάτων για ετήσιες συνδρομές ή για "πακέτο συνεδριών",να εμφανίζουν εικονικές προσφορές ή να αρνούνται την επιστροφή των χρημάτων σε περίπτωση διακοπής μιας ετήσιας συνδρομής» τονίζει μέλος της ΕΚΠΟΙΖΩ (Ενωση Καταναλωτών- Η Ποιότητα της Ζωής) προσθέτοντας ότι εδώ και χρόνια η Ένωση δέχεται εκατοντάδες σχετικές καταγγελίες από καταναλωτές που πέφτουν θύματα εξαπάτησης. Καταγγελίες όμως έχουν γίνει κατά καιρούς και για μη εφαρμογή του υποσχόμενου προγράμματος ή για τραγικά λάθη που έχουν γίνει.
 ΠΗΓΗ
Απίστευτο! Πήγε για θεραπεία κυτταρίτιδας και βρέθηκε τσιμεντωμένη Απίστευτο! Πήγε για θεραπεία κυτταρίτιδας και βρέθηκε τσιμεντωμένη  Reviewed by Unknown on 11:00 Rating: 5
Από το Blogger.