ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΠΟΔΟ ΦΤΕΡΩΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΕΝΣΥΛΒΑΝΙΑ

Όλα ξεκίνησαν στο σκοτάδι ακόμα, τις πρώτες πρωινές ώρες της 18 Μαρτίου του 2011 σε ένα αγροτικό δρόμο μεταξύ Ανατολής και Chicora Brady....
Ένας επιχειρηματίας οδηγούσε κατά μήκος του δρόμου όταν είδε κάτι που όπως ο ίδιος λέει, «τον έκανε να ανατριχιάσει». Αυτή είναι μια ιστορία που σχετίζονται με το Stan Gordon: Στις 21 Μαρτίου 2011, ήμουν σε επαφή με ένα μάρτυρα που ανέφερε ότι είχε μια συνάντηση με έναν πολύ παράξενο πλάσμα κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της 18 Μάρτη 2011.
Το περιστατικό συνέβη σε αγροτικό δρόμο στην επαρχία του Butler μεταξύ Ανατολής και Chicora Brady. Ο μάρτυρας, ένας επιχειρηματίας που διέρχεται από την περιοχή, δήλωσε ότι "αυτό ήταν το πιό φρικιαστικό πράγμα που έχω δει ποτέ, και κυρολεκτικά ανατρίχιασα ολόκληρος." Ο άνθρωπος μου είπε ότι οδηγούσε στο δρόμο, όταν από περίπου ένα μίλι μακριά, παρατήρησε κάτι στη δεξιά πλευρά σε μια καταπράσινη περιοχή. Η πρώτη σκέψη του ήταν ότι ήταν ένα ελάφι. Ο οδηγός πλησίασε για να έχει μια καλύτερη εικόνα. Από περίπου 50 μέτρα μακριά, παρατήρησε κάτι που φάνηκε σαν να ήταν σκυμένο, και στη συνέχεια σηκώθηκε. Ο οδηγός το παρατήρησε και είδε, ένα πολύ ψηλό μυώδες πλάσμα. Σε αυτό το σημείο, ο οδηγός είχε μια μεγάλη σκάλα για να παρακολουθήσει το πλάσμα και περπάτησε μπροστά από μια κίτρινη αντανακλαστική πινακίδα, τότε διέσχισε το δρόμο δύο λωρίδων σε τρία μεγάλα βήματα και συνέχισε σε μια δασώδη περιοχή. Αυτό που είδε ήταν ένας αριθμός ανθρωποειδών που είχαν τουλάχιστον 8 μέτρα ύψος, και λείο δέρμα που έμοιάζε με δέρμα, που ήταν είτε πιο σκούρο ή ανοιχτό καφέ χρώμα.

Το πλάσμα ποτέ δεν κοίταξε το μάρτυρα, και παρατηρήθηκε μόνο από την πλευρά του. Το κεφάλι φαινόταν να είναι επίπεδο στο μπροστινό τμήμα, και στη συνέχεια στρογγυλοποιόταν πρός τα έξω. "Στην κορυφή του κρανίου πίσω, ήταν σαν ένα από αυτά τα αεροδυναμικά κράνη." Το πρόσωπο του ήταν επίπεδο, και τα μάτια δεν ήταν σαφώς καθορισμένα. Το αυτί που παρατήρησε στην αριστερή πλευρά ήταν μεγάλο και επίπεδο, και γύριζε προς τα πίσω σαν ένα πτερύγιο. Οι ώμοι του ήταν μυώδεις και λίγο μεγαλύτεροι από του ανθρώπου. Τα χέρια έμοιαζαν περισσότερο με νύχια, και ο αριθμός των δακτύλων ήταν ασαφής.
Ο μάρτυρας ανέφερε ότι : Ηταν δύσκολο να το εξηγήσω, αλλά τα πόδια του δεν κινούνται όπως ενός ανθρώπου, και «φαινόταν σαν να κάμπτονται προς τα πίσω."Ο μάρτυρας επίσης είδε κάτι που έμοιαζε με φτερά στην πλάτη του πάνω στο σώμα του, με τις άκρες των φτερών να εκτείνονται προς την πλευρά του κεφαλιού του. Δεν παρατήρησε ασυνήθιστους ήχους ή μυρωδιές κατά τη διάρκεια της παρατήρησης του.
Την επόμενη μέρα ο μάρτυρας αποφάσισε να ξαναπάει στην ίδια θέση συνάντησης για να ψάξει για κανένα αποδεικτικό στοιχείο. Οι συνθήκες του εδάφους δεν ήταν κατάλληλες και τίποτα δεν βρέθηκε. Ο μάρτυρας είχε, ωστόσο, τη μέτρηση της πινακίδας ότι το πλάσμα είχε περπατήσει μπροστά. Από αυτή την πρώτη έκθεση που έλαβα σχετικά με αυτήν την παράξενη συνάντηση, έμαθα ότι και άλλοι κάτοικοι από την ίδια περιοχή, επίσης, ανέφεραν ότι είδαν ένα παρόμοιο άγνωστο πλάσμα.
Ο Dan Hageman, Διευθυντής του (Οργανισμού Έρευνας για τα ανεξήγητα), έλαβε επίσης αρκετές αναφορές την ίδια περίοδο χρόνου και στην ίδια τοποθεσία.
ΠΗΓΗ
ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΠΟΔΟ ΦΤΕΡΩΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΕΝΣΥΛΒΑΝΙΑ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΠΟΔΟ ΦΤΕΡΩΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΕΝΣΥΛΒΑΝΙΑ Reviewed by Unknown on 01:00 Rating: 5
Από το Blogger.