Ο Γ. Λιάγκας αποκαλύπτει πόσο κόστισε η φωτογραφία με το φιλί Ελένης-Ματέο


Ο Γ. Λιάγκας αποκαλύπτει πόσο κόστισε η φωτογραφία με το φιλί Ελένης-Ματέο
Από το χθες κυκλοφορούν σε εβδομαδιαίο περιοδικό τα καuτά φιλιά της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου σε δημόσιο χώρο.
Αν και το ζευγάρι είναι πέντε χρόνια μαζί, ελάχιστες φορές έχει χαρίσει τέτοια τρυφερά ενσταντανέ στους φωτογράφους. Ωστόσο, αυτό έγινε στην ξελογιάστρα Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο, με τους δυο τους να έχουν χαλαρώσει αρκετά. Τόσο, ώστε να απολαύσουν τον έpωτά τους ακόμη και σε δημόσιο χώρο.

Με τα καuτά φιλιά του ζεύγους ασχολήθηκαν και στο «Πρωινό» του ANT1 και τα σχόλια έδωσαν και πήραν. Μάλιστα, τα περισσότερα τα δέχτηκε ο Άρης Καβατζίκης, ο οποίος είναι και ο διευθυντής του περιοδικού «Hello», όπου φιλοξενούνται οι φωτογραφίες. Η Σάσα Σταμάτη τον ρώτησε πόσα έδωσε το περιοδικό για να αγοράσει τις επίμαχες φωτογραφίες-λαβράκι, αλλά εκείνος αρνήθηκε να προχωρήσει σε λεπτομέρειες.
Μέχρι που πήρε θέση ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος με βεβαιότητα είπε ότι το φιλί του ζευγαριού κόστισε στο περιοδικό «από 3.000 έως 5.000 ευρώ»!

ΠΗΓΗ
Ο Γ. Λιάγκας αποκαλύπτει πόσο κόστισε η φωτογραφία με το φιλί Ελένης-Ματέο Ο Γ. Λιάγκας αποκαλύπτει πόσο κόστισε η φωτογραφία με το φιλί Ελένης-Ματέο Reviewed by Unknown on 19:50 Rating: 5
Από το Blogger.