ΜΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΜΟΡΦΗ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!

Η Gráinne Dowdall , μια κοπέλα από τη Βόρεια Ιρλανδία, απαθανάτισε κατά τύχη μια φανταστική παρουσία στο σπίτι της. Ένα μυστηριώδες πρόσωπο εμφανίστηκε έξω από το παράθυρο, ενώ η νεαρή τραβούσε μερικές φωτογραφίες στο δωμάτιό της. Τι είναι αυτό; φάντασμα η κάτι άλλο;

Η Gráinne Dowdall, πριν από λίγες ημέρες, ήταν στο δωμάτιό της και τραβούσε μερικές φωτογραφίες για να της στείλει σε Snapchat στο φίλο της. Το κορίτσι ξαφνικά, αφού ανέβασε τις εικόνες , παρατήρησε μία τρομακτική παρουσία έξω από το παράθυρό της. Το κορίτσι, σε συνέντευξή, στη "Mirror", δήλωσε ότι φοβήθηκε, προσθέτοντας ότι είχε ακούσει μυστηριώδεις θορύβους και "περίεργα βήματα».



Η ανάλυση της φωτογραφίας
Η εικόνα φαίνεται να δείχνει ένα πραγματικό τρομακτικό πρόσωπο με βαθουλωμένα μάτια που κοιτάζει έξω από το παράθυρο. Η φωτογραφία έχει αναλυθεί από ειδικούς του παραφυσικού.

Οι ειδικοί που έχουν μελετήσει την υπόθεση αυτή, δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο ότι μπορεί να είναι μια '' υπολειμματική ενέργεια που "παρέμεινε στη θέση της, την πάροδο του χρόνου. Αλλά οι ειδικοί έχουν προτείνει, αντιθέτως, ότι αυτό το φάντασμα θα μπορούσε να είναι στο σπίτι, λόγω κάποιων τραγικών γεγονότων που συνέβησαν στο παρελθόν.
Σε ποιον ανήκει αυτό το τρομακτικό πρόσωπο ; Γιατί εκδηλώνεται σε αυτό το σπίτι; Προσβλέπουμε περαιτέρω ενημερώσεις σχετικά με την ανατριχιαστική υπόθεση.
ΠΗΓΗ
ΜΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΜΟΡΦΗ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ! ΜΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΜΟΡΦΗ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ! Reviewed by Unknown on 11:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.