Το «έξυπνο» ξυπνητήρι: Τρέχει μακριά σου για να μην το απενεργοποιήσεις...

Σίγουρα είναι πολλοί αυτοί που θεωρούν το πρωινό ξύπνημα πολύ δύσκολο (και μέσα σε αυτούς είμαι και εγώ)... Δεν είναι λίγες οι φορές που όταν χτυπάει το ξυπνητήρι πατάμε «Αναβολή» με το σκεπτικό να «χουζουρέψουμε» λίγα λεπτά ακόμη και καταλήγουμε να σηκωνόμαστε πανικόβλητοι γιατί... φυσικά μας έχει πάρει ο ύπνος!
Αυτά λοιπόν σκέφτηκαν οι ειδικοί και αποφάσισαν να βρουν έναν τρόπο ώστε ακόμα και οι πιο υπναράδες να αναγκάζονται να σηκώνονται από το κρεβάτι όταν χτυπάει το ξυπνητήρι τους. Και τον βρήκαν...

Το Clocky, όπως ονόμασαν το νέο ξυπνητήρι, δεν είναι σαν τα ξυπνητήρια που έχουμε γνωρίσει μέχρι τώρα, αφού θα σε ξυπνήσει θέλεις δεν θέλεις. Πιο συγκεκριμένα, αρχίζει να χτυπάει την ώρα που το έχεις βάλει και όταν εσύ πιέζεις το κουμπί για να το κλείσεις, προκειμένου να κερδίσεις λίγα λεπτά ύπνου ακόμα, εκείνο.. δε σε αφήνει!
Το ξυπνητήρι, το οποίο έχει ρόδες, ξεκινάει να κάνει βόλτες στο πάτωμα -αφού πέσει από το κομοδίνο- χτυπώντας όλο και πιο δυνατά, έτσι για να σου δώσει το στίγμα του. Αφού γυρίσει ολόκληρο το πάτωμα και αισθανθεί κίνηση αρχίζει να κρύβεται! Και φυσικά, εσύ πρέπει να το βρεις και να το κλείσεις.. Το αποτέλεσμα του πρωινού κυνηγητού; Το ότι εσύ είσαι όρθιος και είσαι πλέον ξύπνιος!


Το «έξυπνο» ξυπνητήρι: Τρέχει μακριά σου για να μην το απενεργοποιήσεις... Το «έξυπνο» ξυπνητήρι: Τρέχει μακριά σου για να μην το απενεργοποιήσεις... Reviewed by Unknown on 17:00 Rating: 5
Από το Blogger.