Η δουλειά αυτή προσφέρει 350.000€ και τρεις μήνες άδεια το χρόνο, αλλά κανείς δε θέλει να την αναλάβει! Μάθε γιατί!

Ο Dr. Alan Kenny, που διατηρεί ένα ιατρείο στη μικρή πόλη Waikato στη βόρειο Νέα Ζηλανδία. Οι δουλειές πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, όμως ο ίδιος έχει να κάνει διακοπές πολλά χρόνια. Ο λόγος; Δεν μπορεί να βρει αντικαταστάτη!
Ο Δρ. Kenny, έχει μεγάλη ανάγκη από βοηθό αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρει. Προσφέρει αρκετά υψηλό εισόδημα (400.000$) και τρεις μήνες διακοπών το χρόνο, χωρίς νυχτερινές βάρδιες ή Σαββατοκύριακα, αλλά δεν μπορεί να βρει υπάλληλο για λόγους που αγνοεί!

"Αν δεν μπορώ να βρω γιατρό να με βοηθήσει, σκεφτείτε πόσο δύσκολο θα είναι όταν θα χρειαστεί να βρεθεί κάποιος να με αντικαταστήσει!" λέει ο ίδιος!

Η επικεφαλής των ιατρικών Κέντρων της Νέας Ζηλανδίας Linda Reynolds δήλωσε ότι οι περισσότερες τέτοιες θέσεις αναπληρώνονται από αλλοδαπούς ιατρούς, για μικρό χρονικό διάστημα καθώς η απομόνωση, η έλειψη δραστηριοτήτων και το κακό internet δεν προσφέρονται για μακρόχρονη παραμονή στην νεοζηλανδική ύπαιθρο!

ΠΗΓΗ
Η δουλειά αυτή προσφέρει 350.000€ και τρεις μήνες άδεια το χρόνο, αλλά κανείς δε θέλει να την αναλάβει! Μάθε γιατί! Η δουλειά αυτή προσφέρει 350.000€ και τρεις μήνες άδεια το χρόνο, αλλά κανείς δε θέλει να την αναλάβει! Μάθε γιατί! Reviewed by Unknown on 02:00 Rating: 5
Από το Blogger.