Πήρε το Σκελετό του Κρεβατιού και Αφαίρεσε το Κεφαλάρι. Μόλις δείτε το Αποτέλεσμα, θα Εντυπωσιαστείτε!

Αυτός ο σκελετός κρεβατιού δεν ταίριαζε στο δωμάτιο της, κι έτσι αποφάσισε να τον βάλει στην βεράντα της. Οι σκελετοί κρεβατιών-αντίκες έχουν απίστευτα όμορφα, λεπτομερή σχέδια.

Αλλά το γεγονός ότι είναι τόσο παλιοί καμιά φορά σημαίνει ότι δεν είναι και σε καλή κατάσταση ή ότι δεν ταιριάζουν με την μοντέρνα σας διακόσμηση.

Υπάρχει, όμως, πάντα τρόπος να χρησιμοποιήσετε αυτούς τους θησαυρούς. Η Lindsay από το μπλογκ “My Creative Days” μοιράστηκε την ιδέα της για το πώς μετέτρεψε έναν παλιό σκελετό κρεβατιού σε καναπέ για την βεράντα της!

Ξεκίνησε με τα κομμάτια που της έφερε η μαμά της από το μαγαζί μεταχειρισμένων. Της άρεσε πολύ η λεπτομέρεια στο ξύλο.

“Το κρεβάτι είχε απίθανες λεπτομέρειες, αλλά χανόταν λόγω του παλιομοδίτικου χρώματος του”, γράφει η Lindsay. “Ήξερα ότι θα φαινόταν πολύ καλύτερο βαμμένο λευκό, αλλά πρώτα έπρεπε να βρω πώς να το μετατρέψω σε καναπέ.”

Με την βοήθεια του άντρα της, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να κόψει την κορυφή του κάτω μέρους του κρεβατιού για να μπορέσει να φτιάξει το κάθισμα του καναπέ.

Μετά ένωσαν το κάτω μέρος με το κεφαλάρι, το οποίο δεν πείραξε καθόλου.

Τα κομμάτια ταίριαξαν μαζί, γιατί τα πόδια τους είχαν το ίδιο ύψος. Έτσι, ο άντρας της τα ένωσε με δύο κομμάτια ξύλο.

Στη συνέχεια πρόσθεσε σανίδες για να φτιάξει το κάθισμα.

Έφτιαξε τα πλαϊνά του καναπέ προσθέτοντας λεπτομέρειες από το κομμάτι που αφαίρεσε στην αρχή.

Μετά από αυτό, το έβαψε σε λευκό χρώμα.

Το έτριψε με λίγο γυαλόχαρτο για να γίνει πιο ωραίο.
Το αποτέλεσμα φαίνεται εντυπωσιακό! Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ότι αυτός ο καναπές ήταν παλιά ένας σκελετός κρεβατιού.
ΠΗΓΗ 
Πήρε το Σκελετό του Κρεβατιού και Αφαίρεσε το Κεφαλάρι. Μόλις δείτε το Αποτέλεσμα, θα Εντυπωσιαστείτε! Πήρε το Σκελετό του Κρεβατιού και Αφαίρεσε το Κεφαλάρι. Μόλις δείτε το Αποτέλεσμα, θα Εντυπωσιαστείτε! Reviewed by Unknown on 11:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.