Η ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΗ ΦΥΛΑΚΗ CRUMLIN ROAD

Η φυλακή Crumlin Road, γνωστή και ως the Crum, βρίσκεται στο Belfast, είναι η μόνη φυλακή από την Βικτοριανή εποχή στην Βόρεια Ιρλανδία και θεωρείτε στοιχειωμένη από τα «φαντάσματα» πολλών από τους κρατουμένους που έχουν πεθάνει μέσα σε αυτήν. Η φυλακή λειτούργησε από το 1846 έως και το 1996 και συνολικά οι κρατούμενοι που πέρασαν από αυτή την φυλακή ήταν περίπου 25.000 και πολλοί εξ αυτών εκτελέστηκαν δι’ απαγχονισμού.

Κατά την διάρκεια της λειτουργίας της φυλακής, έχουν βασανιστεί-εκτελεστεί πολλοί κρατούμενοι άντρες και γυναίκες. Λέγετε πως στο υπόγειο κρεμούσαν τους κρατούμενους και τους βασάνιζαν. Σήμερα οι αναφορές κάνουν λόγο για θεάσεις σκιών στους τοίχους, ακούγονται συνεχώς φωνές, ομιλίες και κραυγές (ακόμα πιο συχνά ακούγεται η λέξη βοήθεια) είτε από ανδρικές, είτε από γυναικείες φωνές, πόρτες ανοιγοκλείνουν με δύναμη. Ακόμα μία δραστηριότητα που έχει αναφερθεί από πολλούς και προκαλεί περιέργεια, είναι η θέαση ενός άντρα που εμφανίζεται από το πουθενά, τριγυρνάει στους διαδρόμους και εξαφανίζεται μυστηριωδώς.

Η φυλακή έχει γίνει πολλές φορές στόχος εμπρηστών και βανδάλων και πολλοί είναι αυτοί που επισκέπτονται το κτήριο με σκοπό να βιώσουν και να καταγράψουν κάποιο παραφυσικό φαινόμενο από αυτά που αναφέρονται και φημολογούνται.
Η ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΗ ΦΥΛΑΚΗ CRUMLIN ROAD Η ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΗ ΦΥΛΑΚΗ CRUMLIN ROAD Reviewed by Unknown on 02:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.