KAΛΟΚΑΙΡΙΝΑ Διακοσμητικά ΣΤΕΦΑΝΙΑ

Κοχύλια, βότσαλα, ξύλα της θάλασσας και για τους πιο ...τολμηρούς διακοσμητικά ακόμη και δυο 12αδες ξύλιναμανταλάκια ή μερικές πολύχρονεςσαγιονάρες. Ταιριασμένα και συνδυασμένα με λινάτσα, δίχτυ, σχοινί,πολύχρωμα υφάσματα ή και χάρτιναστοιχεία, θα μετατραπούν σε πολύ ιδιαίτερα καλοκαιρινά στεφάνια για να διακοσμήσετε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του σπιτιού.


Ο σκελετός τους, αν η κατασκευή είναι τέτοια που είναιεμφανής, μπορεί να φτιαχτεί από κάθε είδους ευλύγιστοξύλο (λυγαριά, κληματόβεργες κλπ),όπως ακριβώς και ταπρωτομαγιάτικα στεφάνια ή από οποιοδήποτευλικό (φελιζόλ ή ακόμη και χοντρό χαρτόνι) που θαεπενδύσετε με σχοινί ή ύφασμα, ακόμη κι από 2-3 κομμάτια σύρμα στο οποία θα δώσετε κυκλικό σχήμα, θα πιάσετε μεταξύ τους σε μερικά σημεία επίσης με σύρμα ή σκοινί και θα τα ντύσετε ύφασμα, λινάτσακλπ δίνοντας τους τον όγκο που θέλετε.

Κάθε τύπου διακοσμητικά στοιχεία τόσο μεταξύ τους όσο και πάνω στον σκελετό θα τα κολλήσετε με θερμοκολλητικό πιστόλι ή και μια ισχυρή κόλλα γενικής χρήσης, το πιστόλι προσφέρει πιο γρήγορο καισταθερό κόλλημα.

Τόσο τα επιμέρους διακοσμητικά όσο και οσκελετός ακόμη κι αν είναι φτιαγμένος από ξύλο μπορούν να βαφτούν σε άσπρο ή όποιο άλλο χρώμα θέλετε με μπογιά σε σπρέϋ, αλλάζοντας εντελώς το συνολικόύφος της κάθε σύνθεσης, ενώ ένα τέτοιο στεφάνι αν μικρύνετε ελαφρά την διαμέτρό του κι αντί για να το κρεμάσετε απλώς το ακουμπήσετε σε κάποιο σημείο, μετατρέπεται σε ένα πολύ ιδιαίτερο επιτραπέζιο διακοσμητικό που μπορείτε να πλαισιώσετε με κεριά, λουλούδια κλπ.




















































ΠΗΓΗ
KAΛΟΚΑΙΡΙΝΑ Διακοσμητικά ΣΤΕΦΑΝΙΑ KAΛΟΚΑΙΡΙΝΑ Διακοσμητικά ΣΤΕΦΑΝΙΑ Reviewed by Unknown on 13:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.