ΙΔΕΕΣ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΛΙΝΑΤΣΑ

Από τα υλικά που σχετικά πρόσφατα έκανε την εμφάνισή του ως ύφασμα για την εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού και κυρίως από την "αντιγραφή" κάποιων στοιχείων που επίσης τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιούνται σε διακοσμήσεις κοινωνικών εκδηλώσεων, γάμοι, βαφτίσεις κλπ. Και όμως η λινάτσα, που θα την βρείτε στα καταστήματα με υφάσματα σε αρκετές διαφορετικές ποιότητες και αποχρώσεις, είναι από τα πιο "ουδέτερα" και εύκολα προσαρμόσιμα υφάσματα με οποιοδήποτε στυλ διακόσμησης, η πιο συνήθης μπεζ-καφέ απόχρωσή της μπορεί να ταιριάξει και να συνδυασθεί με κάθε χρώμα αντικειμένων - υφασμάτων γύρω της χωρίς να "κραυγάζει" σε έναν χώρο και να τον "φορτώνει" ενώ το ίδιο εύκολα δουλεύεται σε κάθε τύπου κατασκευές, ακόμη και χωρίς γάζωμα.

Κόβεται και στριφώνεται εύκολα, ακόμη και με κόλλα αν δεν θέλετε να την γαζώσετε, το ίδιο εύκολα με κόλλα θα την κολλήσετε ή θα την καρφώσετε πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια.
Είναι το ύφασμα που ταιριάζει όσο λίγα με δαντελένια μοτίβα και πολύ εντυπωσιακό το αποτέλεσμα αν θελήσετε να την βάψετε με χρώμα σε οποιοδήποτε σχέδιο,να χρησιμοποιήσετεstencil κλπ.

Εκτός από την χρήση της για την κατασκευή κάθε τύπου διακοσμητικών στοιχείων ή για να επενδύσετε μικρά αντικείμενα ή επιφάνειες, μπορεί θαυμάσια να χρησιμοποιηθεί και όπως κάθε άλλο από τα υφάσματα επιπλώσεων για να φτιάξετε μικρές ή και μεγαλύτερες κουρτίνες, καλύμματα κλπ.

























































ΙΔΕΕΣ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΛΙΝΑΤΣΑ ΙΔΕΕΣ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΛΙΝΑΤΣΑ Reviewed by Unknown on 09:00 Rating: 5
Από το Blogger.