Κι όμως αυτό φέρνει όλα τα μικρόβια στην κρεβατοκάμαρά σου – Δώσε ιδιαίτερη βάση στο καθάρισμα του!

Υπάρχει στις περισσότερες κρεβατοκάμαρες, δίνει στιλ, άποψη στο χώρο και όπως οι έρευνες μαρτυρούν… πολλά μικρόβια!

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πόσο καλά καθαρίζεις το χαλάκι που υπάρχει στην κρεβατοκάμαρά σου; Ήρθε η ώρα να μπεις σε σκέψεις γιατί πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι η κύρια εστία μικροβίων στον χώρο είναι το χαλί (συναγωνίζεται το στρώμα!).

Η ηλεκτρική σκούπα μπορεί να επιστρατεύεται για τον καθαρισμό του αλλά μάλλον ούτε αυτή επαρκεί. Το χαλί, όπως εξηγεί η έρευνα, κρύβει βρωμιά που είναι καλά «κρυμμένη».

Ο καθαρισμός με την σκούπα – αν δεν γίνει από επαγγελματία – απλά ανακατεύει την βρωμιά. Αν καθαρίσεις το χαλί και λίγο μετά μπεις με τα παπούτσια σου στο χώρο, είναι σαν να μην έχεις κάνει τίποτα.

Oι ειδικοί προτείνουν τον καθαρισμό του χαλιού με «δυνατή» ηλεκτρική σκούπα (με βούρτσα) και τον καθαρισμό του από επαγγελματία μια φορά τον χρόνο. Να θυμάσαι ότι «το χαλί είναι σαν ένα σφουγγάρι που απορροφά τα βακτήρια στη μέση της κρεβατοκάμαράς σου».
ΠΗΓΗ
Κι όμως αυτό φέρνει όλα τα μικρόβια στην κρεβατοκάμαρά σου – Δώσε ιδιαίτερη βάση στο καθάρισμα του! Κι όμως αυτό φέρνει όλα τα μικρόβια στην κρεβατοκάμαρά σου – Δώσε ιδιαίτερη βάση στο καθάρισμα του! Reviewed by Unknown on 08:00 Rating: 5
Από το Blogger.