Πώς μία καλή πράξη μπορεί να οδηγήσει στη μεγαλύτερη τραγωδία… Πατέρας περιέθαλψε νυχτερίδα και προκάλεσε το θάνατο του 6χρονου γιου του!

Η τραγωδία που εκτυλίχθηκε στη Φλόριντα των ΗΠΑ αποτελεί την επιτομή των άδικων παιχνιδιών που μπορεί να παίξει η μοίρα.

Ένα αγόρι μόλις έξι ετών έχασε τη ζωή του από επίθεση νυχτερίδας στην περιοχή της Φλόριντα, στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το νοσοκομείο του Ορλάντο, το μικρό παιδί υπέστη γρατζουνιές από την επίθεση της νυχτερίδας, με συνέπεια να μολυνθεί και να καταλήξει λίγες ημέρες αργότερα.
Το μέγεθος της τραγωδίας, ωστόσο, αποκαλύφθηκε μετά την εξομολόγηση του πατέρα στους αστυνομικούς. Ο Χένρι Ροκ αποκάλυψε ότι εκείνος βρήκε τη νυχτερίδα, η οποία ήταν άρρωστη. Σκοπός του ήταν να τη μεταφέρει στην αρμόδια υπηρεσία, ώστε να διατηρηθεί στη ζωή.

Μόνο που δεν πρόβλεψε όσα τραγικά θα ακολουθούσαν. Όπως είπε ο ίδιος, παρ’ ότι είπε στον 6χρονο γιο του να μην πλησιάσει, εκείνος δεν τον άκουσε.

Το αγόρι πλησίασε τη νυχτερίδα και εκείνη το γρατζούνισε. Τότε, ο πατέρας αποφάσισε να σκοτώσει το θηλαστικό, αλλά ο γιος του δεν τον άφησε, βάζοντας τα κλάματα.

Μετά από λίγες ημέρες, το δάκτυλο του παιδιού πρήστηκε. Αμέσως οι γονείς του το μετέφεραν στο νοσοκομείο. Το αγόρι είχε ήδη εκδηλώσει την ασθένεια της μόλυνσης που προκαλούν οι νυχτερίδες στον άνθρωπο. Οι προσπάθειες των γιατρών δεν ήταν αρκετές. Ήταν πλέον αργά. Το 6χρονο αγόρι κατέληξε, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και ειδικότερα τον τραγικό πατέρα, μία λάθος απόφαση του οποίου προκάλεσε την τραγωδία.
Πώς μία καλή πράξη μπορεί να οδηγήσει στη μεγαλύτερη τραγωδία… Πατέρας περιέθαλψε νυχτερίδα και προκάλεσε το θάνατο του 6χρονου γιου του! Πώς μία καλή πράξη μπορεί να οδηγήσει στη μεγαλύτερη τραγωδία… Πατέρας περιέθαλψε νυχτερίδα και προκάλεσε το θάνατο του 6χρονου γιου του! Reviewed by Unknown on 08:00 Rating: 5
Από το Blogger.