Οροφή σταδίου καταρρέει υπό το βάρος του χιονιού (video)


Η επέλαση του χιονιά στις ΗΠΑ έχει τις επιπτώσεις της και στον αθλητισμό. Μεταφερόμαστε στη Minnesota και στο στάδιο «Hubert H. Humphrey Metrodome» της Minneapolis, την έδρα της ομάδας του Αμερικάνικου ποδοσφαίρου Minnesota Vikings.
Η οροφή του σταδίου είναι ή καλύτερα ήταν, ένα μοναδικό αρχιτεκτονικό επίτευγμα. Φτιαγμένη από δύο στρώματατεφλόν (Πολυτετραφθοροαιθυλένιο ή PTFE) ένα αδρανές πολυμερές πλαστικό με μοναδικές ιδιότητες, ενισχυμένου με φάιμπεργκλας. Η οροφή στηριζόταν ουσιαστικά από την θετική πίεση του αέρα και ήταν η μεγαλύτερη κατασκευή με χρησιμοποίηση τεφλόν στον πλανήτη.
Όλα αυτά όμως μέχρι χθες, όταν υπό το βάρος του χιονιού, δεν άντεξε στους τόνους πίεσης που δέχθηκε και κατέρρευσε. Η δύναμη της φύσης αυτή τη φορά νίκησε την τεχνολογία.

Δείτε σε video τις εκπληκτικές εικόνες από την στιγμή της κατάρρευσης της οροφής του σταδίου «Hubert H. Humphrey Metrodome» από το χιόνι


Και για να σχηματίσετε καλύτερη εικόνα για το περιστατικό δείτε το στάδιο πριν την «επίθεση» του χιονιά
«Hubert H. Humphrey Metrodome»
…αλλά και μετά
«Hubert H. Humphrey Metrodome»
http://grblogs.gr
Οροφή σταδίου καταρρέει υπό το βάρος του χιονιού (video) Οροφή σταδίου καταρρέει υπό το βάρος του χιονιού (video) Reviewed by Unknown on 16:45 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.