60 ώρες "θαμμένος" στη λάσπη(video)

Ένα 42χρονο άνδρα, που παρέμεινε θαμμένος για 60 ώρες κάτω από στρώματα λάσπης στη Βραζιλία, ανέσυραν ζωντανό τα σωστικά συνεργεία, την Τρίτη (18/01).

Για περισσότερο από τρεις ώρες εθελοντές και μέλη των σωστικών συνεργείων, προσπαθούσαν να ανασύρουν τον τυχερό μέσα στην ατυχία του άνδρα, αφού άκουσαν έναν υπόκωφο θόρυβο, να βγαίνει μέσα από τις λάσπες.
Ο 42χρονος Marcelo Fonseca, είχε ταφεί κυριολεκτικά κάτω από στρώματα λάσπης, που “έπνιξαν” την πόλη Teresoplis, που βρίσκεται βόρεια του Rio de Janeiro και πλήττεται τα τελευταία 24ωρα από σφοδρή κακοκαιρία.
Ο δημοσιογράφος και φίλος του Fonseca, Luciano Zimbrao, κατέγραψε τις δραματικές προσπάθειες των σωστικών συνεργείων με την κάμερά του, χωρίς να γνωρίζει ωστόσο ποιος ήταν ο άνδρας που ανασυρόταν.
Ο 42χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει λόγους ανησυχίας.

Brazil helicopters reach isolated flood victims
Ανέβηκε από itnnews. - Δείτε τα πιο νέα video.

Ο Fonseca ήταν πάντως ένας από τους πολύ τυχερούς Βραζιλιάνους, που επέζησαν από τις φονικές πλημμύρες, που πλήττουν τη χώρα τις τελευταίες ημέρες, έχοντας στοιχίσει τη ζωή σε 655 ανθρώπους μόνο στο Rio De Janeiro.

L'accalmie révèle l'étendue des dégâts... - no comment
Ανέβηκε από nocommenttv. - Δείτε τα πιο νέα video.

http://www.cosmo.gr
60 ώρες "θαμμένος" στη λάσπη(video) 60 ώρες "θαμμένος" στη λάσπη(video) Reviewed by Unknown on 01:51 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.