ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ

Ανθρώπινα αγρογλυφικά υπάρχουν! Όμως δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς τους ανεξήγητους και ποικιλόμορφους σχηματισμούς που εμφανίζονται κατά καιρούς στα χωράφια.

Οι ανθρώπινοι σχηματισμοί στερούνται αρκετών ιδιοτήτων που εμφανίζουν τα ‘’εξωγήινα’’ αγρογλυφικά, όπως το στέγνωμα του φυτού, το λύγισμα του κορμού, το λιώσιμο του συνδέσμου, το κάψιμο των καρπών, όλα αυτά λόγο έκθεσης σε υπερβολική θερμότητα, και σε αρκετές περιπτώσεις την εμφάνιση ραδιενεργών υπολειμμάτων.
Οι ανθρώπινοι σχηματισμοί προδίδονται εύκολα αφού παρουσιάζουν σπασμένους κορμούς στα σπαρτά, που μετά την καθίζηση παραμένουν χλωρά.
Μια επίσημη προσπάθεια δημιουργίας αγρογλυφικών από τον άνθρωπο, ήταν τον Αύγουστο του 2006, όταν εμφανίστηκαν τεράστια αγρογλυφικά σε χωράφια καλαμποκιού στο Μεξικό, στην Ισπανία και στις Φιλιππίνες. Δημιουργήθηκαν από τον John Lundberg, επαγγελματία κατασκευαστή crop circle, για λογαριασμό της Greenpeace που είχε ξεκινήσει μια παγκόσμια εκστρατεία για την προστασία του σπιτιού του καλαμποκιού από τη γενετική επιμόλυνση και κατά της γενετικής μηχανικής σε σχέση με τις περιβαλλοντικές καταστροφές.
Άλλη μια επίσημη προσπάθεια για δημιουργία αγρογλυφικών από τον άνθρωπο, ήταν όταν το Discovery Channel ανέθεσε σε πέντε φοιτητές Αεροναυτικής και Αστροναυτικής του MIT, να δημιουργήσουν τέτοιους τέλειους σχηματισμούς. Μετά την δημιουργία τους και την εξέταση τους από την ερευνήτρια Nancy Talbott και την ομάδα του Discovery, αποκαλύφθηκε ότι υπάρχουν τρία κοινά αναγνωριστικά που θέτουν «ανθρώπινες κατασκευές» τα συγκεκριμένα σχήματα και όρισαν την αποτυχία δημιουργίας αντιγράφων που πληρούν τις γνωστές προϋποθέσεις.

 
 
 
http://ufotruth-gr.blogspot.com
ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ Reviewed by Unknown on 11:42 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.