Χωριό στην Ινδία μετονομάζεται σε...snapdeal.com!!


Ένα χωριό στη Βόρεια Ινδία μετονομάστηκε πρόσφατα σε SnapDeal.com Nagar προς τιμήν της δημοφιλούς εκεί ιστοσελίδας SnapDeal, αντίστοιχης της γνωστής μας Groupon. Ο λόγος; Καθαρό νερό!

..
Ο ιδρυτής της SnapDeal, Kunal Bahl, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει σε καλό σκοπό τα κέρδη της εταιρείας του. Έτσι, ο 28χρονος CEO με το ποσό των $5.000 εγκατέστησε 15 αντλίες νερού σε διάφορα μέρη του χωριού, έτσι ώστε οι κάτοικοι να μη χρειάζεται να περπατάνε 2 μίλια προκειμένου να βρουν πώσιμο νερό.
Το αποτέλεσμα ήταν να αλλάξει η ζωή των κατοίκων του χωριού, οι οποίοι μάλιστα αποφάσισαν να αλλάξουν το όνομα του χωριού που μέχρι τότε ονομαζόταν Shiv Nagar (από το όνομα του Θεού Σίβα του Ινδουισμού) σε SnapDeal.com!
Σε ερώτηση για το αν επρόκειτο για κίνηση marketing ή τέχνασμα PR, o Kunal Bahl απάντησε:
“Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι ο χρόνος θα δείξει τη δέσμευσή μας σε αυτό το έργο ή ακόμη και τα πράγματα που σκοπεύουμε να κάνουμε στο μέλλον. Δεν χρειάζεται μια εταιρεία να είναι δισεκατομμυριούχος για να πραγματοποιήσει μια αλλαγή στην κοινωνία. Ακόμη και αν μια μικρή επιχείρηση εμπνευστεί από την κίνηση μας και πράξει κάτι παρόμοιο, θα μπορέσουμε να πούμε ότι οι προσπάθειές μας απέφεραν καρπούς.”
Πηγή : techgear
Χωριό στην Ινδία μετονομάζεται σε...snapdeal.com!! Χωριό στην Ινδία μετονομάζεται σε...snapdeal.com!! Reviewed by thetruth on 15:27 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.